Leusden,
12
januari
2024
|
17:11
Europe/Amsterdam

Ames Auto Casa uitgeroepen tot ’SEAT Dealer van het jaar 2024’

Ames Auto Casa uitgeroepen tot ’SEAT Dealer van het jaar 2024’

  • Ames Auto Casa sleept felbegeerde titels ‘SEAT Dealer van het jaar 2024’ en ‘Service Dealer van het jaar 2024’ binnen 
  • Huiskes-Kokkeler onderscheiden met titel ‘Sales Dealer van het jaar 2024’
  • ‘Marketingactie van het jaar’-award voor De Waal Autogroep

SEAT-dealer Ames Auto Casa is tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van de SEAT-importeur maar liefst twee keer in de prijzen gevallen. Het autobedrijf werd uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het jaar 2024’ en ‘Service Dealer van het jaar 2024’. De verkiezing, die elk jaar door SEAT Nederland wordt georganiseerd, kent verschillende awards toe aan de best presterende dealers. Andere prijzen vielen op feestelijke wijze te beurt aan SEAT-dealer Huiskes-Kokkeler (‘Sales Dealer van het jaar 2024’) en aan De Waal Autogroep uit Tiel (‘Marketingactie van het jaar’).

Elk jaar opnieuw is het een feestelijke aangelegenheid; de SEAT Dealer van het jaar-competitie. Zoals ieder jaar ervoor beoordeelt de importeur alle SEAT-dealers in Nederland op hun prestaties. De competitie biedt de mogelijkheid om punten te behalen in drie criteria, namelijk Sales, Service en Marketing. Dit jaar gaat SEAT-dealer Ames Auto Casa naar huis met maar liefst twee prijzen – die van ‘Dealer van het jaar’ en ‘Service Dealer van het jaar’. De SEAT-dealer voor de regio Drechtsteden, Hoeksche Waard en Ridderkerk scoorde uitstekend op alle criteria. “Wij hebben de onderscheiding vooral te danken aan onze loyale klanten en onze fijne medewerkers. Onze gedreven teams zetten de klant altijd centraal, waarbij persoonlijke aandacht een sleutelrol speelt”, verklaart Erik Drijver, Manager Sales bij Ames Auto Casa. “Daarnaast proberen we het, net als SEAT, vooral ‘easy’ te houden voor onze klanten. Easy wordt gekenmerkt door onze platte bedrijfsstructuur, waardoor we snel beslissingen nemen en het voor onze klanten makkelijk houden. Onze verkopers en servicemedewerkers zoeken voor onze klanten graag naar de beste deal en oplossing en bieden altijd een alternatief. Daarnaast zijn we op een gezonde manier ook nog eens competitief! Dit heeft ertoe geleid dat we deze mooie prijs in de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keer hebben mogen winnen. Het gewonnen prijzengeld gaat ook dit jaar weer naar een goed doel.”

Uitmuntend

Ames Auto Casa kreeg de awards uitgereikt van Maarten Janssen, algemeen directeur van SEAT Nederland. “Om SEAT-dealer van het jaar te kunnen worden, moet op vrijwel alle facetten binnen het dealerbedrijf uitmuntend worden gescoord. Dit is Ames - wederom - gelukt. Niet alleen dankzij een geweldige sales-prestatie met een aandeel van liefst 13% in het landelijke totaalvolume, maar ook qua service is het bij hen top geregeld. Reden om Ames Auto Casa tevens uit te roepen tot “Service Dealer van het jaar”.

Autobedrijf Huiskes-Kokkeler: Sales Dealer van het Jaar 2024

Huiskes-Kokkeler nam dit jaar de award voor ‘Sales Dealer van het jaar 2024’ mee naar huis. Dankzij de enorme inzet op gebied van klanttevredenheid en verkoopaantallen, mocht de SEAT-dealer voor Hengelo, Oldenzaal, Almelo en Doetinchem zich de felbegeerde prijs toe eigenen.

De Waal Autogroep: Marketingactie van het Jaar 2024

Dat creativiteit en commercie hand in hand gaan met elkaar, bewijst het marketingteam van De Waal Autogroep uit Tiel. De doorlopend onderscheidende campagnes van de SEAT-dealer zorgden voor veel zichtbaarheid en maakten dat de importeur dit jaar de ‘Marketingactie van het jaar’-award toekende.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.