SEAT Informatie & multimedia

Altijd en overal connected

5 redenen voor SEAT Service

Rijden met een glimlach

Wanneer rijden écht leuk wordt? Als je favoriete muziek uit de boxen schalt. Als navigeren soepeltjes gaat. Als je altijd op de hoogte bent van jouw SEAT. Dankzij onze verschillende informatie- en multimediaservices zit dat wel goed.

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ 100% originele SEAT onderdelen
✓ Gecertificeerde monteurs
✓ Altijd 15% korting op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is*

Lachende vrouw voor de Ibiza

Volledig op de hoogte

Spiegeling van wielen van een SEAT

Instructieboekje

Wil je weten wat die storingsmelding ook alweer betekent? Of hoe dat ene onderdeel heet? Je instructieboekje geeft de antwoorden.

Lees meer
Interieur SEAT Leon

Navigatieupdate

Onmisbaar in jouw SEAT: een up-to-date navigatiesysteem.

Lees meer
Meer over mediasystemen

Mediasystemen 

Bluetooth Media

Meer over navigatie

Navigatie updaten

Vind jouw dealer

We helpen je graag

Heb je vragen? Neem dan contact op met de SEAT-dealer bij jou in de buurt. Onze dealers staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk onze FAQ pagina met alle veelgestelde vragen rondom SEAT Service.

De SEAT Arona

*SEAT Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.