SEAT Navigatie updates

Moeiteloos van A naar B

Het wegennet verandert continu - in Nederland, maar ook in het buitenland. Om altijd zeker te zijn van de juiste route is het belangrijk je navigatiesysteem regelmatig te updaten. Gelukkig kan dat bij SEAT Portable System en SEAT MapCare gewoon online.

Kies jouw update

SEAT

SEAT Portable System

Mii en Ibiza

Vanaf 1 december 2020 wordt dit systeem van Garmin helaas niet meer ondersteund. Er kunnen geen updates meer worden gedownload.

SEAT

SEAT MapCare

Arona, Ateca, Ibiza (v.a. 2017), Leon en Tarraco

Heeft jouw SEAT een van de volgende meeruitvoeringscodes: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6? Dan maak je gebruik van MapCare, dat betekent dat je de eerste 3 jaar* kosteloos online kunt updaten. Is je SEAT gebouwd na week 36 van 2018, en heeft je auto de meer uitvoeringen, dan heb je lifetime MapCare updates!

Naar de updates
SEAT

Is je laatste update al 3 jaar geleden?

En is jouw SEAT gebouwd voor week 36 in 2018? Dan kun je helaas de update niet meer zelf downloaden als de auto ouder is dan 3 jaar. Wel kun je een update in de webshop bestellen. Schaf een nieuwe SD-kaart aan in onze webshop om je navigatiesysteem weer up to date te brengen. Maak altijd een backup van je huidige SD-kaart, zodat je zeker weet dat je niet zonder kaartdata komt te zitten.

Naar de webshop
*De periode van 3 jaar start vanaf de productiedatum van de auto.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het chassisnummer en de meeruitvoeringscode?
Waar vind ik het chassisnummer en de meeruitvoeringscode?

Het chassisnummer kun je vinden onder de voorruit van de auto en tevens in het kentekenbewijs. De meeruitvoeringscodes staan op de witte sticker in het serviceplan boekje en achterin de auto bij het reservewiel. Kun je de code niet vinden, dan kan je dealer aan de hand van het chassisnummer van jouw auto nagaan of de auto MapCare heeft.

Ik zie mijn update er niet tussen staan. Wat moet ik doen?
Ik zie mijn update er niet tussen staan. Wat moet ik doen?

Kijk dan in onze webshop voor diverse offline update mogelijkheden.

Kan mijn SEAT dealer mij helpen met de installatie?
Kan mijn SEAT dealer mij helpen met de installatie?

Ja, jouw SEAT dealer kan de navigatie update ook voor je uitvoeren. Dit kost € 25, bovenop de kosten voor het kaartmateriaal zelf.

Vind jouw dealer

We helpen je graag

Heb je vragen? Neem dan contact op met de SEAT-dealer bij jou in de buurt. Onze dealers staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.