Vervanging van onderdelen & vloeistoffen

onderhoud en reparatie seat service

Vervangen, alleen als het moet

Je wilt natuurlijk dat je SEAT lang mee gaat, en dat willen wij ook! Daarom is het belangrijk om je auto te onderhouden volgens fabrieksschema. Slijtage gevoelige onderdelen en vloeistoffen zoals motorolie worden dan op tijd vervangen, maar ook niet vaker dan noodzakelijk. Dat scheelt in je portemonnee en is beter voor het milieu. Je SEAT dealer is uitgerust met de kennis, ervaring en apparatuur om je SEAT in optimale conditie te houden!

Originele onderdelen

Wij vervangen (slijtage) onderdelen en vloeistoffen uitsluitend door kwaliteitsproducten zoals SEAT Originele Onderdelen en door SEAT geadviseerde motoroliën. Hierdoor ben je er zeker van dat je auto in goede staat blijft. Immers, als je dit niet doet loop je kans dat andere, duurdere onderdelen op den duur ook beschadigd raken. Laat je auto dus op tijd controleren en onderhouden!

Onderhoud door de SEAT dealer

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en vloeistoffen is één, maar dat deze ook vervangen worden door iemand die op de hoogte is van alle ins en outs van jouw SEAT, maakt het plaatje compleet. Je mag van onze vakkundige en goed getrainde monteurs verwachten dat je de kwaliteit krijgt die je auto verdient. En als je SEAT al wat ouder is kunnen er ook nog eens vaak voordelige Economy onderdelen gebruikt worden. Speciaal ontwikkeld en afgestemd op jouw model SEAT. Je bent bij je SEAT dealer altijd op het juiste adres!

Alles op een rijtje

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard Pechhulp
✓ 100% originele SEAT onderdelen
✓ Gecertificeerde monteurs
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is*

Meer informatie? Bekijk de video's:

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Een SEAT-werkplaats in de buurt

We helpen je graag

Heb je vragen? Neem dan contact op met de SEAT-dealer bij jou in de buurt. Onze dealers staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.