De Leon ST Station

Vanaf € 22.950*

Ontvang een brochure

Get Connected!

Met een CONNECT-uitvoering blijf je altijd in contact dankzij de
Full Link Technologie. Met het SEAT Mediasysteem met navigatie kun je volop genieten van je favoriete muziek en blijf je altijd op de juiste weg. Door de nieuwste technologie kun je jouw smartphone koppelen aan het SEAT Mediasysteem en verandert het beeldscherm in een oogwenk in het display van je smartphone. Je hebt dan direct toegang tot diverse SEAT-apps en diverse apps op jouw smartphone zoals Spotify en Google Maps. Het biedt MirrorLink, Apple Carplay en AdroidAuto en is dus geschikt voor vrijwel iedere smartphone. Met een CONNECT-uitvoering heb je altijd het beste aanbod. Een rijkere uitrusting vol connectiviteit tegen een lagere prijs. Meer voor minder!
Bekijk hier de video

+ MEER UITRUSTING - CONNECT KORTING = MEER VOOR MINDER

DE DYNAMISCHE STATION

Dankzij zijn relatief lichte gewicht rijdt de Leon ST zeer dynamisch en sportief. Dit is een hele bijzondere stationwagon: heerlijk om door de bocht te jagen en net zo lekker op het rechte stuk. Voor optimaal comfort, maximale prestaties en volledige precisie.

OOG VOOR DESIGN

Prachtig van binnen en buiten. Het interieur is verrijkt met prachtige LED verlichting en de FULL-LED koplampen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn veiliger, energie-efficiënter en gaan een stuk langer mee.

OVERVLOED AAN RUIMTE

De bagageruimte van de LEON ST is met een inhoud van 587 liter een van de grootste in zijn klasse. Klap de achterbank neer en creëer in een handomdraai een laadruimte van maar liefst 1470 liter. Ga comfortabel op vakantie of vervoer gemakkelijk extra lange spullen.

BIJZONDER ZUINIG...

Ruim en sportief kan ook heel zuinig. De Leon ST heeft een laag gewicht. Dat scheelt in wegenbelasting en verbruik. Op 3.2 liter diesel heb je maar liefst 100 km rijplezier. Dat betekent dat je ruim 31 kilometer rijdt op 1 liter brandstof.

...EN BIJZONDER VEILIG

De Leon ST is ook vooral heel veilig. De rijbaan assistentie helpt je op de baan te blijven. Begin je moe te worden, dan merkt de vermoeidheidsherkenning dit en spoort je aan een pauze te nemen en het Multi Collision Brake System remt af na een botsing, zo is minder kans op een tweede.

1/1

Ontdek de SEAT Leon ST

Wil je meteen weten hoe goed deze auto rijdt? Vind de meest dichtstbijzijnde showroom en maak een proefrit. Of thuis alles rustig doorbladeren? Download de brochure of vraag hem aan per post.


Lovende reacties

"SEAT Leon ST TV Commercial."


"De Leon is niet alleen zuinig, maar biedt ook nog eens volop ruimte."

SPORTIEF EN TOCH ECONOMISCH

GRATIS MOBILITEITSSERVICE

Als bezitter van de Leon ST krijg je gratis levenslange mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

MINDER ONDERHOUDSKOSTEN

Met de variabele onderhoudsinterval (VOI) technologie rijd je langer door tussen verschillende onderhoudsbeurten, tot wel twee keer zoveel kilometers. De lage adviesprijzen voor onderhoud voorkomen dat je voor verassingen komt te staan.

ALTIJD MET 4 JAAR GARANTIE

SEAT biedt maar liefst 4 jaar garantie. Als zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit onder de dekking van de garantie.

BEWONDER HEM IN HET ECHT

BEKIJK DE FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN