Vier 40 jaar SEAT in Nederland
Leeftijd is maar een getal. Het gaat erom wat je ermee doet. Ook al zijn we 40 jaar in Nederland, we komen nog steeds onverwachts uit de hoek.
Met deals waar je mond van openvalt.
Ontdek SEAT Private Lease
AL VANAF€ 359 P/M*OH!

Scherpe Private Lease tarieven op de Ibiza en Arona

Extra scherpe Private Lease tarieven op alle modellen.

Ontdek de actie
Ontdek SEAT Private Lease
SUVUPGRADEOH!

Upgrade jouw SUV met een 4.OH-pack

Vol sportieve design elementen, waaronder machined black velgen, zwarte SEAT-emblemen, een zwarte sierlijst op de achterklep en een Limited Edition mattenset. Tot € 1.725 voordeel.

Ontdek de actie

Kies jouw SEAT

^
Toen
Nu
Al 40 jaar lang
een tijdsbeeld
Vier decennia lang geniet Nederland van het Spaanse temperament op de weg. Van de eerste Ronda’s en de Alhambra tot aan de nieuwste Ibiza. De energie om buiten de lijntjes te scheuren gaat ver terug. En we kunnen niet wachten om nog veel verder door te gaan.
1987
1992

Benieuwd naar de volgende deals?

Nieuws en verrassende aanbiedingen, OH!

Schrijf je dan in voor SEAT nieuws en aanbiedingen, net als 40.000 anderen. Zo weet jij als eerste wat de komende Big Four OH! deals zijn.

Vind jouw SEAT dealer in de buurt

Of stel je SEAT samen in de configurator

Terugroepactie EA189 dieselmotoren

Heb je een brief van ons ontvangen?

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni 2023 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ De inruilpremies gelden voor orders van t/m 30 juni 2023, zo lang de voorraad strekt. De actie is niet van toepassing op Private Lease en Operational Lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.