Private Lease de Leon

Vanaf € 399

Private Lease de Leon nu vanaf € 399 p/m.

SEAT Leon Private Lease
Beat the expected campagnebeeld

Beat the Expected

We dagen je uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Even buiten de lijntjes te scheuren en je hart te volgen. Omarm het onverwachte. Beat the Expected! Bekijk de video en ontdek hoe je het nét even anders kunt doen.
Bekijk de video
Straatbeeld met de nieuwe SEAT Arona

De nieuwe Arona

Of je nu op een blauwe maandag schildert, rood na gloeit van het mountainbiken of groene vingers hebt: de nieuwe SEAT Arona is net zo kleurrijk als al jouw hobby’s. Nu met een voordeel oplopend van ruim € 2.820.


Ontdek de nieuwe Arona

Welk model is voor jou?

Bestel online

Kies voor het ultieme gemak van thuis online bestellen en de zekerheid van Private Lease. Bestel online en stap binnen 10 dagen in een gloednieuwe Ibiza of Arona - afhankelijk van beschikbare voorraad. Je kiest zelf waar en wanneer je ‘m afgeleverd wilt hebt. En is er in het echt toch geen klik? Dan kun je ‘m binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Waar wacht je nog op? Ontdek hoe het werkt.

Terugroepactie EA189 dieselmotoren

Ben je in het bezit van een SEAT met een EA189 dieselmotor en heb je een brief ontvangen? Dan is jouw auto onderdeel van de EA189-terugroepactie. Inmiddels zijn de EA189-updates beschikbaar en is de terugroepactie in volle gang.