De SEAT Leon Sportstourer

Opvallen als zakelijke rijder

  • Maximale connectiviteit
  • Adembenemend design
  • Aantrekkelijk bijtellingstarief
Vanafprijs 30.850 ** Operational Lease € 580 p/m* Bijtelling vanaf € 203 ***p/m
SEAT Leon Sportstourer
Operational Lease

Jouw partner onderweg

Wil jij de Leon Sportstourer zakelijk leasen? Dat kan! De SEAT-dealer vertelt je alles de sportieve station en kan uiteraard een offerte voor je opmaken. Waar wacht je nog op? Vul het formulier in en we gaan voor je aan de slag.

Operational Lease

Vanaf € 580*

Met SEAT Operational Lease stap je al vanaf € 580* in de Leon Sportstourer. Operational lease is een zakelijke leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Ideaal voor de ondernemer of ZZP’er. Deze leasevorm lijkt het meest op het huren van een auto. Een groot voordeel is dat je geen economisch risico loopt: de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Dit betekent ook dat je geen reparatiekosten of waardeverlies hebt. Ideaal voor je bedrijfsbalans.

Nieuwe Leon Sportstourer zakelijk
Voordeel oplopend van € 3.675

Voor wie alles wil

Voor wie niet kan kiezen, of beter nog: niet wíl kiezen, zijn er Business Intense modellen. Dat is gewoon een SEAT Leon Sportstourer, maar dan standaard met handige extra's die jouw rit veiliger, comfortabeler en sportiever maken. Dit maakt 'm net even anders. Niet voor niets is deze stationwagen geliefd door zijn rijders.

SEAT Leon Sportstourer
Zakelijk op pad

Scherp geprijsd, wat je ook kiest

Je rijdt voor verschillende aantrekkelijke bijtellingstarieven zakelijk in een SEAT Leon. Benieuwd hoeveel jouw favoriete uitvoering kost? Wij zetten de prijzen hieronder voor je op een rijtje.

Zakelijk de SEAT Leon rijden

Bijtelling tarieven

Uitvoering Bijtelling per maand ¹
Reference € 203
Style € 224
Style Business Intense € 226
FR € 234
FR Business Intense € 237

¹ Obv 37,10%, exclusief gevolgen heffingskorting.


* SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.