Ontdek de verschillen

SEAT Arona vs SEAT Ateca

SEAT Arona, Ateca en Tarraco | SUV

SEAT Arona vs Ateca

Avontuur. Comfort. Kracht. Elke SEAT SUV heeft z’n eigen karakter. Voor in de stad tot door het ruige landschap. Kies je voor comfortabel en compact met de Arona? Of ga je voor de populairste SUV met sportief karakter, de Ateca? Scheur buiten de lijntjes, welke SUV je ook kiest. Vergelijk hier de SEAT Arona vs de SEAT Ateca.

seat zakelijk financieel

Design exterieur Arona

Design exterieur Ateca

Een stoer vooraanzicht

De grille en bumper met geïntegreerde mistlampen geven het vooraanzicht een stoere boost.
De SEAT Arona | Design

Imposante 18 inch lichtmetalen velgen

Met de 18 inch lichtmetalen velgen geniet je van een imposante look én betere prestaties.
De SEAT Arona | Design

Zelfverzekerd? Zeker weten

Strakke lijnen, flinke bumpers en stoere velgen. Aan uitstraling ontbreekt het de Ateca niet.

De vernieuwde Ateca
De vernieuwde Ateca

Ga voor kleur

Met het dak in een andere kleur geef je jouw Arona een unieke touch. Kies uit wit, grijs of zwart.
De SEAT Arona | Design

Revolutionair design

De dynamische LED-achterlichten, opvallende bumpers en sierlijke letters zorgen ervoor dat ook de achterkant van de Ateca gezien mag worden.

De vernieuwde Ateca
Design interieur Arona
Design interieur Ateca

Opvallend design met eigen karakter

Met de verlichting rondom het luchtuitstroomrooster bepaal jij de sfeer.
Close up van de nieuwe verlichting rondom het luchtuitstroomrooster van de SEAT Arona

Zullen we nog een stukje?

Met comfortabele stoelen voor de bestuurder en de bijrijder snappen we dat jij graag een rondje extra rijdt.

Zijaanzicht van de cockpit van de SEAT Ateca met de comfortabele stoelen

Groter display, beter zicht

Overzichtelijk 9.2 inch dashboard met touchscreen. Extra veilig, extra genieten.
Het nieuwe overzichtelijk 9.2 inch dashboard met touchscreen in de SEAT Arona

Stuurwiel met nappa bekleed

Het nappa leder geeft jouw multifunctionele stuurwiel een luxueuze uitstraling.
De luxueuze uitstraling van het met nappa beklede multifunctionele stuurwiel van de SEAT Arona

Altijd verbonden

Met het makkelijk te bedienen 9.2 inch mediasysteem luister jij je favoriete podcasts, praat je bij met je contacten of navigeer je naar vakantiebestemming.

9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca
9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca

Veelgestelde vragen

Waar staat SUV voor?
Waar staat SUV voor?

SUV is de afkorting voor SEAT Urban Vehicle. De SUV brengt je comfortabel naar elke bestemming, of dat nou stad is of een ruiger landschap. Dit maakt de SUV’s de ideale combinatie tussen rijcomfort, luxe, veiligheid, veel ruimte, kracht en snelheid. Perfect voor een gezin of op pad met je vrienden.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 9,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 9,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Ibiza rekenvoorbeeld januari 2024 huurkoop