Ontdek de verschillen

SEAT Leon Sportstourer vs SEAT Ateca

SEAT Leon Private Lease

SEAT Leon Sportstourer vs Ateca

Ben je op zoek naar een ruime auto, maar twijfel je nog tussen een stationwagen en SUV? De SEAT Leon Sportstourer en SEAT Ateca geven je beide de ruimte om maximaal te leven. Ga met de Leon Sportstourer voor de sportieve station met plek voor familie en vrienden. Of geniet met de Ateca van het comfortabele SUV karakter. Ontdek hier welke het beste bij jou past.

SEAT Ateca gratis DSG actie

Design exterieur Leon Sportstourer

Design exterieur Ateca

Mag het een inchje extra zijn?

De 18” lichtmetalen velgen geven jouw Leon Sportstourer een extra sportief tintje.

Velgen op de Leon
Velgen op de Leon

Zelfverzekerd? Zeker weten

Strakke lijnen, flinke bumpers en stoere velgen. Aan uitstraling ontbreekt het de Ateca niet.

De vernieuwde Ateca
De vernieuwde Ateca

Rij in stijl

De doorlopende LED-verlichting, sierlijke letters en opvallende rondingen maken één heerlijk geheel.

Het design van de Leon ST

Revolutionair design

De dynamische LED-achterlichten, opvallende bumpers en sierlijke letters zorgen ervoor dat ook de achterkant van de Ateca gezien mag worden.

De vernieuwde Ateca
Design interieur Leon Sportstourer
Design interieur Ateca

Dacht je dat designstoelen niet lekker zitten?

Laat het de Leon Sportstourer niet horen. Met het splinternieuwe design met sportieve details, wil je écht niet meer uitstappen.

Sportieve stoelen in de nieuwe Leon

Zullen we nog een stukje?

Met comfortabele stoelen voor de bestuurder en de bijrijder snappen we dat jij graag een rondje extra rijdt.

Zijaanzicht van de cockpit van de SEAT Ateca met de comfortabele stoelen

Hallo, kapitein

Met het grote touchscreen en je eigen Virtual Cockpit houd je altijd overzicht en controle.

Leon Sportstourer
Nieuwe Leon

Altijd verbonden

Met het makkelijk te bedienen 9.2 inch mediasysteem luister jij je favoriete podcasts, praat je bij met je contacten of navigeer je naar vakantiebestemming.

9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca
9.2 inch mediasysteem van de nieuwe SEAT Ateca

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik kiezen voor een stationwagen?
Waarom moet ik kiezen voor een stationwagen?

Met een stationwagen kies je voor een strak uiterlijk en ruim innerlijk. Zo geniet je van de looks én ruimte dankzij grote laadruimte. Daarnaast hebben stationwagens een relatief laag zwaartepunt. Dat geeft ‘m een betere wegligging dan hogere modellen zoals de SUV.

Waarom moet ik kiezen voor een SUV?
Waarom moet ik kiezen voor een SUV?

Kies je voor je een SUV, dan kies je voor extra comfort. Omdat de SUV hoger op z’n wielen staat, rijd je zonder moeite over drempels en slechte wegen. Ook is het instappen door de hoogte eenvoudiger dan bij een stationwagen. De combinatie van comfort en grote laadruimte maakt de SUV een perfecte partner voor iedere rit .

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY24. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

Private Lease keurmerk

 

¹ SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 9,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 9,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Ibiza rekenvoorbeeld januari 2024 huurkoop