Voor elk avontuur

SEAT hatchbacks


✓ Gedurfd design en sportieve wegligging
✓ Altijd en overal verbonden
✓ Ontdek hier jouw favoriete hatchback

SEAT contact

Stap in de eigenwijze en sportieve hatchback

Een compact design, met een kleine draaicirkel en opvallend veel laadruimte: in een hatchback ben je wendbaar op de drukste momenten en plekken. Ontdek hier de eigenzinnige hatchbacks van SEAT: opvallend in design, overal verbonden en altijd de unieke SEAT rijervaring. Bekijk de modellen en vind jouw favoriete hatchback.

Waarom een hatchback van SEAT?

Hatchbacks staan bekend om hun compacte vormgeving, goede wegligging en flexibele laadruimte. Kies je voor een SEAT hatchback? Dan geniet je naast deze praktische voordelen, van een sportief karakter in een uitgesproken design. Zonder concessies op comfort. Durf jij voor iets nieuws te kiezen? Bekijk alle voordelen en vind jouw favoriet.


Uitgesproken design

Stap in een uitgesproken design, met een verlicht interieur en sportief exterieur. De SEAT hatchbacks springen eruit door de strakke lijnen en elegante rondingen. Begroet elk wegdek vol energie met de stoere grill en opvallende Full-LED verlichting. En geef iedereen het nakijken met de handgeschreven modelnaam achterop. Hopelijk houd je van aandacht!

Altijd en overal connected

Onderweg naar vrienden, familie? Of maak je een road trip? Waar je ook heen gaat, met Apple CarPlay, AndroidAuto of Mirrorlink ben je altijd verbonden met de mensen om wie je geeft. En geen zorgen over gedoe met kabels en een lege telefoon; jouw telefoon laad je onderweg draadloos op.


Sportief rijgedrag

Ready. Set. Go! Jouw Ibiza of Leon staat altijd klaar voor avontuurlijke kilometers. Want met het sportieve onderstel en een uitstekende wegligging voelt jouw snelle hatchback zich overal thuis. Kies met SEAT Drive Profile de rijstand die het beste bij jou past en scheur buiten de lijntjes.

Comfortabel

Sportief én comfortabel. Met slimme innovaties zoals Virtual Cockpit, Adaptive Cruise Control, Front Assist en Lane Assist is voor jouw hatchback geen wegdek te gek. Altijd met de beste veiligheidsfuncties waar je niets van merkt, totdat je ze nodig hebt.

Vind de hatchback die bij jou past

De Mild Hybrid hatchback

Zoek je een duurzame auto, maar wacht je liever met de overstap naar volledig elektrisch rijden? Met een Mild Hybrid aandrijving combineer je de uitstootvrije elektromotor met de zekerheid en actieradius van een benzinemotor. Beschikbaar op de Leon hatchback en Leon Sportstourer. Rijd duurzamer, zonder consessies op de geliefde rijervaring van SEAT.

Kun je wat keuzehulp gebruiken?

Twijfel je nog tussen de Ibiza en Leon? Met twee uitgesproken persoonlijkheden gebeurt dat wel vaker. Maak het jezelf daarom makkelijker en vergelijk de belangrijkste kenmerken. Van vermogen en veiligheidsfuncties tot aan de rijervaring onderweg.

Vergelijk de SEAT Ibiza en de SEAT Leon

Schaf ‘m op jouw manier aan

Kopen

Stel jouw favoriete hatchback samen en ervaar ‘m bij de dealer.

Stel 'm samen
Private Lease

Stap in voor een vast all-in bedrag per maand.

Ontdek Private Lease
Financieren

Spreid de aanschaf van je nieuwe SEAT over een zelfgekozen periode.

Ontdek Privé Plan
Financieren

Spreid de aanschaf van je nieuwe SEAT over een zelfgekozen periode.

Ontdek Financial Lease
Bijtelling

Bereken hoeveel bijtelling je betaalt voor jouw hatchback.

Bereken je bijtelling
Operational Lease

Zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand. Ideaal als ondernemer of ZZP-er.

Ontdek Operational Lease

Veelgestelde vragen

Zijn de hatchback modellen van SEAT als hybride verkrijgbaar?
Zijn de hatchback modellen van SEAT als hybride verkrijgbaar?

De Leon is verkrijgbaar als Mild-Hybrid uitvoering.


Met de Mild Hybrid uitvoering kies je voor een uitstootvrije elektrische aandrijving in combinatie met de zekerheid en actieradius van een benzinemotor. De perfecte keuze wanneer je de overstap op duurzaam rijden wilt maken, maar liever wacht met volledig elektrisch rijden.

Wat is een hatchback?
Wat is een hatchback?
Een hatchback is een type carrosserie (de vorm van de auto) waarbij je de achterbanken kunt wegklappen en een laadruimte van voor tot achter kunt creëren. Omdat de achterklep als een extra deur beschouwd wordt, zijn hatchbacks meestal 3- of 5-deurs auto’s.

Meer over onze modellen

Stadsauto's van SEAT

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete stadsauto.

Ontdek meer
Stadsauto
Gezinsauto's van SEAT

Op pad met het hele gezin? Ontdek de SEAT gezinsauto's.

Ontdek meer
SEAT gezinsauto
SUV's van SEAT

Bekijk hier alle SUV modellen en vind je favoriet.

Ontdek meer
SEAT SUV
Automaten van SEAT

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete SEAT met automaat.

Ontdek meer
SEAT