LEON

Cupra R

Leon Cupra R

De meest brute SEAT ooit

De gloednieuwe Leon Cupra R: De krachtigste SEAT tot nu toe. Afgewerkt met carbon wat zorgt voor de stealth look van deze gelimiteerde auto. Propvol met de beste veiligheidsfeatures en technologieën. Uniek door zijn brede, dynamische design met koperen details. Al je zintuigen worden geprikkeld. Je ziet het, je hoort het, je voelt het. Dit is de Cupra R.

Leon Cupra R

SEAT Leon Cupra R
SEAT Leon Cupra R
SEAT Leon Cupra R
SEAT Leon Cupra R
SEAT Leon Cupra R

Wees de stem, niet de echo

De nieuwe Leon Cupra R is gebouwd voor de enkelingen die de kans krijgen om hem te rijden. Maar 799 stuks wereldwijd, elk met zijn eigen serienummer, zodat jij wordt herinnert aan dat je een van de weinige bent. Dankzij het donkere interieur wordt het koper benadrukt waardoor elk compartiment eruit springt. Van de grote luchtinlaten tot het alcantara stuurwiel straalt de Cupra R een waar beest uit. Een schoonheid vanuit elk opzicht.

 

Adaptive Cruise Control

De Cupra R past je snelheid aan om voldoende afstand aan te houden. Best handig, met zo’n snelle auto.

Adaptive Cruise Control

Beats Audio™

Geniet van je favoriete muziek met kraakhelder geluid. Je wilt niets anders meer.

Beats Audio

Safety Pack

Rijden met de Cupra R is zo leuk, dat je zomaar de tijd kunt vergeten. Gelukkig geeft je grote vriend zelf een seintje als het tijd is voor een pitstop.

Safety Pack

Achteruitrijcamera

Natuurlijk ga je heel zuinig met je Cupra R om. De achteruitrijcamera laat je zien wat er achter je gebeurt.

Achteruitkijk Camera

Keyless Entry

Omdat alles tegenwoordig contactloos is. Met KESSY open je de deur, start je de motor en rijd je weg, zonder de sleutel uit je zak te halen.

Kessy

Parkeersensoren voor en achter

Meten de afstand met optische weergave van het voertuig tot een ander voorwerp waardoor inparkeren bijna vanzelf gaat.

SEAT

De kwaliteit achter de kracht

Geniet van onze krachtigste motor ooit. Nog meer halen uit je rijervaring? Schakel dan de CUPRA-modus in voor die extra kick en maximale prestaties. De Cupra R is niet meer te stoppen, tenzij de rem wordt ingedrukt om de spectaculaire prestaties van de Brembo remschijven erop los te laten. De kuipstoelen zorgen voor een sportieve zit en dragen bij aan de spectaculaire ervaring van het rijden in de Cupra R. De Cupra kan het allemaal. Nu is het aan jou.

Maak het verschil.

Actie: € 1.000,- inruilvoordeel

SEAT Leon Cupra

Ruil nu je oude auto in voor een nieuwe Leon Cupra en ontvang tijdelijk maar liefst € 1.000 extra inruilvoordeel op dit stoere model. Rijden in deze sportieve en snelle auto is dus tijdelijk wel heel voordelig!

Wil je weten wat jouw oude auto exact waard is? Ga snel naar je SEAT dealer voor een taxatie.

Zoek een dealer

Anderen bekeken ook

Leon 5 deurs Cupra 300

Leon Cupra 300

Vanaf € 41.900*

Ontdek meer

 

Leon ST Cupra 300

Leon ST Cupra 300

Vanaf € 42.900*

Ontdek meer

 

SEAT

Wij zijn SEAT

SEAT staat voor sportief en trendsettend design met de hoogwaardige techniek van Volkswagen. Wij combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Alles wat wij weten, is wat jij in de auto voelt. Wij geven design een doel.

Wij brengen technologie tot leven.
Wij zijn SEAT.

Lees meer..