De SEAT Leon

Opvallen als zakelijke rijder

  • Maximale connectiviteit
  • Adembenemend design
  • Aantrekkelijk bijtellingstarief
Vanafprijs 32.000 ** Operational Lease 564 p/m * Bijtelling vanaf € 210 ***p/m
SEAT Leon
Operational Lease

Jouw partner onderweg

Wil jij de Leon zakelijk leasen? Dat kan! De SEAT-dealer vertelt je alles de high-tech hatchback en kan uiteraard een offerte voor je opmaken. Waar wacht je nog op? Vul het formulier in en we gaan voor je aan de slag.

Operational Lease

Vanaf € 564*

Met SEAT Operational Lease stap je al vanaf € 564* in de Leon. Operational lease is een zakelijke leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Ideaal voor de ondernemer of ZZP’er. Deze leasevorm lijkt het meest op het huren van een auto. Een groot voordeel is dat je geen economisch risico loopt: de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Dit betekent ook dat je geen reparatiekosten of waardeverlies hebt. Ideaal voor je bedrijfsbalans.

Zakelijk de nieuwe Leon rijden
Voordeel oplopend van € 3.510

Voor wie alles wil

Voor wie niet kan kiezen, zijn er de Business Intense modellen. Dat is gewoon een SEAT Leon, maar dan standaard met handige extra's die jouw rit veiliger, comfortabeler en sportiever maken.
Zoals het navigatiesysteem met 10 inch (25,4 cm) touchscreen, de parkeersensoren voor & achter met automatische inparkeerhulp en automatische afstand- en snelheidsregeling (Predictive ACC) met een waarde van maar liefst € 4.260. Bovendien betaal je als klant maar
€ 750 voor deze fijne extra’s, waardoor je profiteert van een voordeel oplopend tot € 3.510.

De SEAT Leon
Zakelijk op pad

Scherp geprijsd, wat je ook kiest

Je rijdt voor verschillende aantrekkelijke bijtellingstarieven zakelijk in de SEAT Leon. Benieuwd hoeveel jouw favoriete uitvoering kost? Wij zetten de prijzen hieronder voor je op een rijtje.

Zakelijk de SEAT Leon rijden

Bijtelling tarieven

Uitvoering Bijtelling per maand ¹
Style € 210
Style Business Intense € 220
FR € 226
FR Business Intense € 231

¹ Obv 37,10%, exclusief gevolgen heffingskorting.


* SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.