De nieuwe SEAT Ateca

De vernieuwde SEAT Ateca

  • Onze nieuwe designtaal zien we terug in de looks van de vernieuwde Ateca. Een nieuw front, forsere bumpers, standaard Full-LED verlichting en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers.

  • Veiligheid staat voorop, zo ook bij de vernieuwde Ateca. Hij combineert geavanceerde rij-assistentiesystemen om je optimaal te beschermen onder alle omstandigheden.

  • Niet alleen tijdens het rijden sta je volledig in verbinden met jouw SEAT Ateca. Ook voor en na je rit blijf je verbonden via SEAT CONNECT.

  • Naast de Reference, Style, FR en Business Intense uitvoeringen, is de Ateca leverbaar in XPERIENCE uitvoering. Robuuste looks met een offroad karakter.

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Design evolutie

Met een vernieuwd design en interieur krijgt de SEAT Ateca nog meer karakter. De SUV is vernieuwd vanbinnen en vanbuiten. De nieuwe designtaal zorgt voor een zelfverzekerd front. Standaard is de Ateca voorzien van o.a. Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. Klaar voor de toekomst.

De nieuwe SEAT Ateca

Volledig connected

Altijd en overal verbonden met jouw Ateca. Onderweg geniet je van een nieuw 9.2 inch touchscreen, die je via Android Auto en Apple CarPlay kunt personaliseren. Voor en na iedere rit ben je verbonden via SEAT CONNECT - waarmee je informatie over je Ateca, maar ook real-time verkeersinformatie kunt inzien.

Robuuste looks

Een nieuwe stijl én een compleet nieuwe uitvoering. De Ateca is vanaf nu als XPERIENCE leverbaar. Een nieuwe uitvoering die de SUV een extra robuuste uitstraling geeft. Perfect te combineren met de optionele 4DRIVE vierwielaandrijving voor een ultiem offroad karakter.

Next level veiligheid

De Ateca is niet alleen optisch vernieuwd. De vernieuwde SUV combineert veiligheid met comfort. Dankzij standaard rij-assistentiesystemen zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist en Emergency Assist is de Ateca één van de veiligste en meest comfortabele auto's in zijn klasse. Wil je nog meer? Dan kun je optioneel kiezen voor een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

De nieuwe SEAT Ateca

Nieuwe designtaal

Een zelfverzekerd front, forsere bumpers. Aan sportiteit geen gebrek.
Nieuwe SEAT Ateca design

100% LED

Standaard Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingsaanwijzers.
Nieuwe SEAT Ateca full LED koplampen

Interieur evolutie

Bij een vernieuwd exterieur, hoort een vernieuwd interieur: nieuwe bekleding, een nieuw multifunctioneel stuur en een nieuw infotainmentsysteem.
Nieuwe SEAT Ateca stuurwiel

Binnen handbereik

Alles bij de hand dankzij het nieuwe generatie infotainment systeem met 9.2 inch touchscreen.
Nieuwe SEAT Ateca infotainmentsysteem

Wil jij als eerste weten wanneer je de vernieuwde Ateca kunt bestellen?

Schrijf je in voor e-mail updates en ontvang het laatste nieuws over de vernieuwde Ateca, zoals wanneer je 'm kunt bestellen en de onthulling van de prijzen.

SEAT Ateca