SEAT 20V20 SUV

Studiemodel

 Inmiddels is het productiemodel van de 20v20 onthuld: bekijk hier de SEAT Ateca

Concept SUV

De SEAT SUV 20V20 is het nieuwe symbool voor de visie van het merk SEAT. Deze sportieve en krachtige SUV geeft een geheel nieuwe invulling aan het concept 'Sports Utility Vehicle' en zorgt voor maximaal rijplezier. Naast een stoer uiterlijk is de SEAT SUV 20V20 voorzien van de nieuwste technologieën en hoogstandjes. 

1/1

Exterieur Design

Het gespierde uiterlijk dat het krachtige figuur van een atleet nastreeft is slechts één van de details die de 20V20 zijn vastberadenheid en krachtige expressie geven. Het voor SEAT typerende X-vormige ontwerp van de front-end, de 20-inch wielen en de lange 2791 mm tellende wielbasis leveren ook hun bijdrage.

Interieur Design

Met 600 liter bagageruimte, biedt de 20v20 zeeën van ruimte. Dit wordt gecombineerd met de lage dynamische lijnen die het gevoel van robuustheid, veiligheid en sportiviteit benadrukken. Het SEAT SUV concept biedt een divers aandrijvingen gamma. Van 220 kW / 300 PK TSI drives en TDI motoren die even krachtig als efficiënt zijn. Natuurlijk biedt de toekomstige SUV van SEAT ook de mogelijkheid om als plug-in hybrid gebouwd te worden.

SEAT Ateca SUV kopen

De SEAT Ateca is het uiteindelijke resultaat van jarenlang intensief research, concepten en testrijden. De Ateca is nu in het echt te bewonderen en ook te bestellen. Bekijk hem binnenkort bij de dealer bij jou in de buurt, of ontdek hem nu al in de brochure of online.


Standaard bij SEAT

Gratis mobiliteitsservice

Als bezitter van een SEAT krijg je gratis levenslange mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Minder onderhoudskosten

Met de variabele onderhoudsinterval (VOI) technologie rijd je langer door tussen verschillende onderhoudsbeurten, tot wel twee keer zoveel kilometers. De lage adviesprijzen voor onderhoud voorkomen dat je voor verassingen komt te staan.

Altijd met 4 jaar garantie

SEAT biedt maar liefst 4 jaar garantie. Als zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit onder de dekking van de garantie.