Reviews

Wat vinden
de experts?

  • De Arona wint test na test,
  • de journalisten zijn louter positief.
  • Bekijk zelf de video's en lees de reviews.
Vanafprijs 22.300 ** Bijtelling vanaf 140 *** p/m Garantie 4 jaar
SEAT Arona

Bekijk de video's:

ANWB megatest kleine crossovers

De ANWB test in deze video 11 kleine crossovers. De winnaar bij de nieuwkomers? De Arona! De Arona scoort namelijk op alle vlakken dikke voldoendes. Bekijk de video hiernaast en oordeel zelf.
;

Autoweek dubbeltest

Autoweek vergelijkt in deze video de SEAT Arona met de Mazda CX-3. Ook hier is de SEAT Arona de betere auto. De Arona is ruimer, het onderstel is beter, de motor is soepel, hij is stiller en ziet er van buiten gelikt uit.

;

ANWB Dubbeltest

De ANWB test de SEAT Arona tegen de Citroën C3 Aircross. Het oordeel? De Arona is een heel fijn rijdende auto, hij schakelt lekker, hij stuurt mooi precies. Je stapt in en rijdt ermee weg. De vering en demping zijn ook heel erg mooi. De Arona wint deze dubbeltest. Bekijk de video hiernaast en oordeel zelf.
;

Autovisie eerste rijtest

Autovisie is onder de indruk van de goede zitpositie en ook de ergonomie is top. Daarnaast is de binnenruimte ook een groot pluspunt. Bekijk de video hiernaast.
;

ANWB eerste rijtest

Ook de ANWB reageert positief op de Arona, onder andere vanwege de ruime binnenruimte, de fijne motoren en vooral ook de goede prijsstelling. Bekijk de video hiernaast.
;

Autoweek eerste rijtest

Autoweek is erg te spreken over de ruimte in de Arona, zoals de bagageruimte en op de achterbank. Ook met de ergonomie en het onderstel scoort de Arona punten. Bekijk de video hiernaast en beoordeel zelf.

;
ANWB
Autoweek
ANWB
Autovisie
ANWB
Autoweek

Lees de andere reviews:

Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

"Fijne motor. Flinke bagageruimte. Standaard automatisch remsysteem."

 

Lees het volledige artikel
Autokopen.nl

Autokopen.nl

"Het ruimte-aanbod is verrassend goed en dat geldt ook voor de aandrijflijn. De motor is zowel krachtig als spaarzaam en lijkt gemaakt te zijn voor de Arona."

 

Lees het volledige artikel
AutoZine

Autozine

"De SEAT Arona combineert uiterlijk en functionaliteit, prijs en moderne techniek, dynamiek en comfort."

 

Lees het volledige artikel
Maak 'm eigen

Configureer jouw Arona

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe SEAT Arona? Welke velgen, kleuren, opties, accessoires en interieurs je kunt kiezen? Stel dan jouw eigen Arona samen in de configurator.

De SEAT Arona

Meer weten over de Arona?

De Arona scoort met z’n uirusting, maar ook zeker met z'n looks. Ontdek alles over het design van de Arona.

Ga naar design >