De nieuwe Arona

Reviews

Wat vinden de experts?

seat arona nieuw manners review

Lees de reviews:

AutoZine

Autozine

"De uitrusting is rijker en moderner geworden. Dankzij de facelift heeft de auto een sterkere uitstraling en meer karakter gekregen. Dat maakt duidelijk dat de Arona weliswaar begon als avontuurtje, maar voor SEAT definitief een blijvertje is."

 

Lees het volledige artikel
Daily cappucino logo

Daily Cappuccino

Daily Cappuccino is enthousiast over de nieuwe SEAT Arona: "Het gebruiksgemak en de prestaties passen perfect bij het stoere uiterlijk van deze mini-SUV. Hij is lekker compact en toch zeer volledig uitgerust."

 

Lees het volledige artikel
Logo van Manners Magazine

Manners.nl

De nieuwe Arona valt goed in de smaak bij Manners.nl: "Wat al goed was, is nu nog beter en stoerder.""

 

Lees het volledige artikel
Autorai

AutoRai.nl

"De motor levert voldoende power om de compacte SUV vlot op snelheid te brengen. De schakelindicator verlangt dat we zeer vroeg opschakelen, maar de Arona daagt je uit om dat te negeren. Dat hij wat hoger op zijn wielen staat dan de Ibiza – waar hij zijn bodemplaat mee deelt – merk je eigenlijk nauwelijks."

 

Lees het volledige artikel
Voordeel oplopend van € 1.965

Standaard meer opties

Als je auto alles kan, is je verbeelding het enige wat je nog tegenhoudt. De nieuwe Arona heeft een uitgesproken design, innovatief interieur en is voorzien van de nieuwste technologie. Laat je meenemen door de ambities van de nieuwe Arona, welk avontuur je ook aangaat. Geniet van een voordeel oplopend van ruim € 1.965.

De SEAT Arona | Specificaties
Design

Geef ze het nakijken

Van voor tot achter, van top tot teen; we hebben de SEAT Arona een flinke designupgrade gegeven. Met de moderne belijning en dynamische details is 'ie vanzelfsprekend indrukwekkend.