Reviews

Wat vinden
de experts?

  • De Ateca voelt vertrouwd
  • als vanouds, maar beter en moderner.
  • Bekijk zelf de video's en lees de reviews.
SEAT Ateca reviews

Bekijk de video's:

Autoweek review

Autoweek nam de Ateca mee en was onder de indruk van de ergonomie, het comfort en de rij-eigenschappen. Ook het vernieuwde uiterlijk en de nieuwe gadgets zijn een groot pluspunt. Bekijk zelf de video hiernaast.

;

Alles wat je moet weten over de Ateca

Autorai ging op pad met de Ateca FR. Het nieuwe exterieurdesign, de motorisering, het vernieuwde en ruime interieur, en de uitgebreide veiligheidstechnologie komen allemaal aan bod. Bekijk de video hiernaast.

;

Autovisie review

Autovisie heeft ook gereden in de SEAT Ateca. Het comfort van de stoelen en de zitpositie, de interieurruimte en de ergonomie zijn zoals vanouds erg goed, net als de rij-eigenschappen. Bekijk de video hiernaast.
;
Autoweek
Autorai.nl logo
Autovisie

Lees de reviews:

Autorai

Autorai

"De Seat Ateca en de Xperience in het bijzonder is een flamboyant model. Nee, geen echt uitbundig uiterlijk maar ingetogen elegant. Een auto waarmee je echt snel vertrouwd raakt en die juist met de 1.5 TSI ook weet te bekoren met prestaties en een toch gunstig verbruik."

Lees het volledige artikel
ANWB Review

ANWB

"De Ateca van Seat is nog steeds een prettig rijdende, ruime crossover. De rijeigenschappen zijn degelijk, de besturing is precies en de bedieningen over het algemeen logisch."
Lees het volledige artikel
Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

"Ook al is hij nieuw, je trekt hem aan als een oude jas. De instap is gemakkelijk en je zit wat hoger dan in de gemiddelde hatchback, toch is de auto lekker compact en vlot, zeker met de 150 pk sterke TSI-motor."

 

Lees het volledige artikel
Autowereld.nl logo

Autowereld

"Met het adaptieve onderstel in de sportstand is het net alsof je in een compacte hatchback rijdt – lekker strak, zonder al te veel overhelneigingen, maar nog altijd comfortabel genoeg."

 

Lees het volledige artikel
Maak 'm eigen

Stel nu jouw Ateca samen

Met 12 velgen, 10 kleuren en 8 interieurs om uit te kiezen, kun jij jouw Ateca helemaal naar eigen wens samenstellen.

Nieuwe SEAT Ateca design evolutie
Close-up van de velg van een SEAT Ateca


Meer weten over de Ateca?

Benieuwd hoeveel er in je bagageruimte past? Of hoe krachtig de motor is? Leer de Ateca tot in de details kennen.

Ga naar Specificaties >