seat tarraco phev

Elektrisch rijden in de SEAT Tarraco

  • Krachtig en toch zuinig rijden, mét de zekerheid van een brandstofmotor? De SEAT Tarraco PHEV staat voor je klaar. Korte ritjes tot 51 km¹ rijd je op de elektromotor. Daarna schakel je over op de brandstofmotor, voor 700 km¹ extra rijplezier.

  • Nooit meer opnieuw jouw stoel instellen: dankzij de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel mét geheugenfunctie, zit je met 1 druk op de knop helemaal goed voor een rit in jouw Tarraco.

  • Ga je op reis met een caravan of wil je een aanhanger koppelen? De Tarraco FR PHEV Business heeft tot 1800kg trekgewicht - voldoende power dus.

  • Danzkij de 360 graden camera, bestaande uit 4 camera's aan de voorkant, achterkant en aan beide zijden, wordt er een nauwkeurig beeld weergeven van je omgeving. Dit maakt parkeren en manoeuvreren een makkie, zelfs in de krapste plekjes.

Alleen uit voorraad leverbaar

Tarraco FR PHEV Business

Combineer de kracht van elektrisch rijden en de grenzeloze mogelijkheden van een brandstofmotor. Geniet van het beste van twee werelden in de ruime Tarraco FR PHEV Business. Voor de levensgenieters die altijd voorop willen lopen en op niets willen inleveren.
Nu vanaf € 46.990** en € 312*** bijtelling p/m.

seat tarraco phev
Have it all

Standaard rijk uitgerust

Voel je de king of de road in de ruime Tarraco PHEV. Standaard vol extra's zoals een 360 graden camera, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en 1800kg trekgewicht. Zo geniet je optimaal van iedere rit, zakelijk of privé.

Seat Tarraco
Wat is een PHEV?

Meer kracht, minder verbruik

Een Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) is een auto met een benzinemotor en een elektromotor. Je kiest zelf welke motor je gebruikt. Op de elektrische motor rijd je 51 zuinige kilometers¹. En rijd je met beide energiebronnen tegelijk, dan heb je 245 pk tot je beschikking en rijd je tot 700 kilometer¹. Opladen gaat gewoon via een laadpaal, maar de auto laadt ook zelf bij tijdens het remmen. Zo haal je nét dat beetje extra uit je actieradius.

SEAT Tarraco PHEV

Onder de motorkap

Wat krijg je als je een krachtige elektrische motor met 85 kW en een 1.4 liter TSI motor combineert? Een vermogen van 180 kW/245 pk, oftewel: kracht en zuinigheid in één auto.

Actieradius

In de Tarraco PHEV houdt niets je tegen. Met de elektrische motor rijd je 51 krachtige en zuinige kilometers¹. En wil je verder op avontuur? Geen probleem. Met de brandstofmotor heb je een gecombineerde range van 700 km¹.

Remmen en laden

Telkens als jij remt, laadt de accu een klein beetje bij. Dat is regeneratief remmen, de manier om net dat beetje extra uit je elektrische range te halen.
seat tarraco phev

Altijd verbonden

Of je nu je favoriete podcast luistert, naar je bestemming navigeert of met je familie belt: met SEAT CONNECT ben je via het 9.25" infotainmentsysteem altijd verbonden.
Laden

Overal, altijd

Opladen kan waar en wanneer jij dat wil. Bijvoorbeeld thuis via je eigen oplaadpaal of het stopcontact, maar ook onderweg via een openbare laadpaal of snellader. Binnen 4 uur zit je accu weer helemaal vol en ben jij klaar om de wereld te ontdekken. En nog efficiënter: de Tarraco PHEV laadt ook nog eens bij als je remt.

seat tarraco phev
De voordelen

Zuinig rijden met power

Geniet van de kracht van een elektrische motor én bespaar geld tijdens je dagelijkse ritjes. De SEAT Tarraco PHEV verbruikt een stuk minder benzine dan een auto met alléén een verbrandingsmotor. En gebruik je alleen de elektromotor, dan verbruikt 'ie zelfs helemaal niets. De Tarraco PHEV heeft een gemiddeld verbruik van slechts 1,5 l/100 km¹, volgens de WLTP-testcyclus, en stoot zo ook een stuk minder CO₂ uit.

Elektrisch rijden
Service voor jouw SEAT Tarraco


Meer weten over de Tarraco?

Dynamisch. Gedurfd. En indrukwekkend. Dat is de Tarraco. Ontdek z'n look - binnenkort is het misschien ook wel jouw look.

Ga naar Design >

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.