Zakelijk leasen

Welke vorm past het beste bij jouw situatie?

Zakelijke lease voor iedere behoefte

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Je brengt tenslotte een groot aantal uren op de weg door en wilt graag zo voordelig mogelijk in een mooie auto rijden. Of je nu een wagenpark met een grote vloot onder je hoede hebt, of dat je als mkb’er of zzp’er de beste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte zoekt, leasen maakt het allemaal mogelijk. Zo zit er altijd de ideale auto voor jouw situatie tussen.

Wat is zakelijk leasen en hoe werkt het?

Bij zakelijk leasen koopt de leasemaatschappij de auto. Met een leasecontract neem je de auto in gebruik of word je eigenaar. Het grote voordeel van leasen is dat je het aanschafbedrag niet in 1 keer betaalt. Je rijdt een nieuwe SEAT voor een vast bedrag per maand. Wanneer je kiest voor zakelijk leasen, krijg je te maken met verschillende leasevormen. Het is belangrijk dat je een leasevorm kiest die het beste bij jouw situatie past. Zo kun je bij SEAT kiezen uit: operational lease, financial lease en shortlease.

De voordelen van een auto zakelijk leasen

✓ Een vast bedrag per maand

✓ Geen zorgen over reparatie en onderhoud

✓ Geen grote investeringen

✓ Overzichtelijke administratie

De verschillende leasevormen

seat leasen operational lease

Operational Lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je zonder zorgen in de nieuwste SEAT

Lees meer
seat leasen financial lease

Financial Lease

Rij weg in de nieuwste SEAT zonder grote financiering

Lees meer
seat leasen als zzp

Leasen als zzp'er

Wij leggen je uit hoe je als zzp’er zakelijk kunt rijden

Lees meer
seat lease short lease

Shortlease

Behoefte aan flexibiliteit? Dat kan met shortlease

Lees meer
Business Intense acties

Tot ruim € 3.675 voordeel

Onze modellen zijn al voorzien van een hoop luxe en comfort, maar met Business Intense doen we daar nog een flinke schep bovenop. Je krijgt namelijk allerlei extra's voor een super scherpe prijs. Zo geniet van je van voordeel oplopend tot € 3.675. Kies jouw favoriete model en ontdek de standaard Business Intense features.

SEAT Leon Sportstourer

Bekijk de zakelijke modellen van SEAT

Wil jij weten welk auto jij het beste kunt zakelijk leasen? Met ons brede zakelijke aanbod, zit er altijd wel een geschikt model voor jou tussen.

Meer informatie over zakelijk leasen

Nadat je kennis hebt gemaakt met de verschillende leasevormen, is het begrijpelijk dat je nog aanvullende vragen hebt. Hoe zit het precies met bijtelling? Wanneer moet je rittenregistratie bijhouden? En aan welke voorwaarden moet jouw lease-auto voldoen? De SEAT-dealer kan al jouw vragen beantwoorden over het zakelijk leasen van een auto.

Vind je dichtstbijzijnde dealer