Financial Lease

Een nieuwe lease-auto tegen vaste, lage kosten

Starters financieel

Als ondernemer wil je duidelijkheid en zekerheid over je maandelijkse kosten. Ook voor je auto. Met Financial Lease rijd je voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto.

Wat is Financial Lease?

Zakelijk lenen, dat is Financial Lease. Het geleende bedrag betaal je terug in vaste lage maandbedragen met een vaste looptijd. Afgestemd op je wensen en mogelijkheden. En tegen voorwaarden die veel gunstiger zijn dan bij een bank. Zo is de rente lager en de maandelijkse aflossing ook. Door de restwaarde van je auto kan je namelijk een stuk aflossingsvrij opnemen in je financiering. Zo los je maandelijks niet meer af dan nodig en dat scheelt aanzienlijk in je maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Je bent direct vanaf het begin economisch eigenaar van de auto.

Wat zijn de verschillen met Operational Lease?

Operational en Financial Lease verschillen in een aantal opzichten flink van elkaar. Zo word je bij Financial Lease de economische eigenaar van de auto, waardoor je bijvoorbeeld ook het economische risico op waardevermindering loopt. Bij Operational Lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto, waardoor zij ook het risico dragen. Daarnaast wordt bij Operational Lease onder andere het onderhoud en verzekering door de leasemaatschappij geregeld, terwijl je dit bij Financial Lease zelf moet regelen. Lees hier meer over Operational Lease.

Auto zakelijk kopen

De voordelen van Financial Lease

  • Je rijdt in een nieuwe auto, voor een vast, scherp maandbedrag
  • Voor je zakelijke gebruik zijn de maandelijks kosten en de btw aftrekbaar en je profiteert van investeringsaftrek en renteaftrek
  • De slottermijn is aflossingsvrij en dat verlaagt je maandlasten
  • Gemakkelijk geregeld bij je SEAT dealer
  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen

Financial Lease made easy

Ben je door de voordelen overtuigd om financial lease te kiezen? Neem dan contact op met één van onze mobiliteitsexperts. Zij zullen je helpen om je nieuwe SEAT via financial lease te rijden. Bij SEAT maken we Financial Lease makkelijk.

Lees meer
Financial lease made easy

Liever kopen dan leasen?

In plaats van leasen kun je als ondernemer er ook voor kiezen om je zakelijke auto te kopen. Dan heb je ook weer de keuze om die auto privé of op de zaak te kopen. Ontdek hier wat voordeliger voor jouw situatie is.

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
contact zakelijk seat