Informatie
Dieselmotoren

SEAT
SEAT Ocean

We houden je graag op de hoogte


De meeste eigenaren met een SEAT die uitgerust is met een EA189 dieselmotor hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Mocht je ook in het bezit zijn van een voertuig met een EA189 dieselmotor, maar heb je geen bericht ontvangen, dan vragen wij je vriendelijk jouw gegevens met ons te delen. Als er voor de uitrol van de officiële herstelactie nog belangrijke informatie beschikbaar komt dan brengen wij je daar direct van op de hoogte. Tevens zullen wij jou periodiek op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen omtrent dit dossier.

Ook als je niet in het bezit bent van een SEAT die uitgerust is met een EA189 dieselmotor houden wij je graag op de hoogte van alle informatie over de EA189 dieselmotoren. Indien je jouw gegevens met ons deelt, zullen wij je periodiek op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen omtrent dit dossier.

Houd mij op de hoogte

Controleer of jouw auto betrokken is


De zoekfunctie geeft enkel antwoord op de vraag of jouw auto is voorzien van software die zorgt voor afwijkingen tijdens tests op een rollentestbank en daarom in aanmerking komt voor een service actie. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de officiële SEAT-dealer of met de SEAT Klantenservice.

Voer alsjeblieft het chassisnummer in dat je voorin het onderhoudsboekje, op jouw kentekenbewijs of onderaan in jouw voorruit aantreft.

Chassisnummer

 SEAT
HET CHASSISNUMMER

Het chassisnummer bestaat uit een unieke combinatie van 17 letters en cijfers die tijdens de productie aan de auto worden gekoppeld, waarmee wij jouw auto kunnen herkennen.

 SEAT
ZOEK HET CHASSISNUMMER

De meest eenvoudige manier om het chassisnummer te bekijken is door naast de auto te staan, omdat het zich in de voorruit van de auto bevindt.

 SEAT

DOCUMENTATIE

Je kunt het chassisnummer ook vinden in de “E” sectie van het kentekenbewijs van de auto.