Laden

Blijf in
beweging.

  • Ben je vaak onderweg? Of thuis aan het relaxen. Waar
  • je ook bent, kies de beste laadoplossing die bij jou past.
Onderweg laden

Voed jouw reislust.

Lange reis voor de boeg? Laad in drie kwartier jouw SEAT Mii electric met een snellader onderweg op tot 80% capaciteit¹.

Thuis laden

Oost west, thuis best.

Zware dag gehad? Plug de thuislader in, en de rest gaat vanzelf. Via de thuislader is de accu in vier uur op 80% capaciteit. Via een regulier stopcontact duurt dat 13 uur¹.

De basis

Wat is een thuislader?

Dit handige apparaat geeft jou de controle over het oplaadproces van jouw Mii electric. Het is snel, veilig en gemakkelijk.

Laadoplossingen

Kies wat bij jou past.

Er zijn een aantal mogelijkheden met betrekking tot het laden van jouw Mii electric. Kies wat het beste bij jouw situatie past.

Meer weten over de Mii electric?

De Mii electric is herkenbaar, maar tóch nieuw; hedendaags, maar toekomstgericht. 

¹ De aangegeven maximale aantal kilometers is een indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testmethodiek. De maximale actieradius kan worden beïnvloed door onder andere de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijgedrag, weers- en klimaatomstandigheden en de verkeerssituatie.
Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in 45 minuten voor 80% opgeladen. Aan een laadpaal (7,2 kW wisselstroomlader) duurt dat ongeveer 4 uur.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t\m 30 april, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.