Waarom elektrisch?

Gemakkelijk.
Efficiënt.

  • De nieuwe SEAT Mii electric geeft je de mogelijkheid
  • om gecombineerd tot 260 km ver te rijden, en tot
  • wel 360 km bij alleen stadsverkeer¹.
Thuis en onderweg laden

Laden hoe jij wilt.

Accu bijna leeg? Geen zorgen. Laad 'm onderweg op tot 80% in slechts zo'n 45 minuten met een snellader, of thuis in vier uur met een wisselstroom lader¹.

Mii electric
Krachtig en vlot

Voel de power.

Door de 61 kW sterke aandrijflijn, met 83 pk en 212 Nm koppel, accelereert de Mii electric van 0 tot 50 km/h in slechts 3.9 seconden.

Goed voor de portemonnee

Slimme keuzes lonen.

Een bereikbare vanafprijs, lage maandelijkse kosten en minder onderhouds- en verbruikskosten; elektrisch rijden is aantrekkelijk.

Groene voordelen

De wereld aan jouw voeten.

Klein, wendbaar en elektrisch. De Mii electric laat je genieten van zorgeloos rijden door de stad, ook in emissievrije zones.

Meer weten over de Mii electric?

Laden is anders dan tanken. Kies de laadoplossing die bij jou past. Blijf in beweging. 

¹ De aangegeven maximale aantal kilometers is een indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testmethodiek. De maximale actieradius kan worden beïnvloed door onder andere de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijgedrag, weers- en klimaatomstandigheden en de verkeerssituatie.
Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in 45 minuten voor 80% opgeladen. Aan een laadpaal (7,2 kW wisselstroomlader) duurt dat ongeveer 4 uur.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t\m 30 april, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.