SEAT Service

De voordelen

Voordelig autorijden

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ 100% originele SEAT onderdelen
✓ Gecertificeerde monteurs
✓ 15% voordeel op onderhoud en reparaties als jouw SEAT 5+ jaar is*

SEAT Tarraco aan het opladen

4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door jouw officiële SEAT dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Man en vrouw bij hun SEAT Leon waar een fiets op het dak staat

100% originele SEAT onderdelen

Wij gebruiken altijd 100% originele SEAT onderdelen als we aan de slag gaan met jouw SEAT. Zo ben je altijd van hoge kwaliteit verzekerd. Wel zo fijn.

Man kijkt naast zijn SEAT naar een mooi uitzicht

Standaard pechhulp

Pech onderweg, het kan de beste chauffeurs gebeuren. Gelukkig heeft elke SEAT die bij de SEAT dealer is onderhouden 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.


Gecertificeerde monteurs

Je SEAT monteur weet alles over jouw auto en is speciaal getraind om 'm in topconditie te houden. Zo rijd jij altijd met een goed gevoel weer naar huis.

Economy Service

Gaat jouw SEAT al wat langer mee en wil je zeker zijn van nóg meer jaren rijplezier? Economy Service* geeft je 15% voordeel op onderhoud en reparatie als je SEAT 5 jaar of ouder is.

4 jaar

Fabrieksgarantie

Al onze nieuwe modellen hebben standaard 4 jaar garantie. Dus is iets stuk als gevolg van een mechanische- of fabricagefout? Dan lossen wij het gratis voor je op. Zorg wel dat je SEAT volgens de fabrieksvoorschriften is onderhouden; alleen dan is de fabrieksgarantie geldig.

Regelmatig onderhoud

Hogere restwaarde

Onderhoud bij een SEAT dealer betekent niet alleen een auto die rijdt als nieuw, maar ook een langere levensduur én een hogere restwaarde. Zeg daar maar eens nee tegen.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Maak kennis met je dealer

Jouw SEAT werkplaats

Onderhoud vervelend? Niet bij SEAT. Jouw eigen dealer zorgt ervoor dat een bezoek aan de werkplaats een feestje wordt. Met de lekkerste koffie, comfortabele zitplekken, goeie muziek en een up-to-date auto toe. Maak nu een afspraak bij jouw dichtsbijzijnde SEAT dealer.

*SEAT Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.