Voordelen van SEAT SERVICE

SEAT Tarraco aan het opladen

Hoogste kwaliteit

Er is niemand die jouw SEAT beter kent dan onze servicemonteurs. En doordat ze gebruikmaken van speciale SEAT-apparatuur en originele onderdelen, leveren ze hogere kwaliteit, snellere montage en de perfecte afwerking.

Man en vrouw bij hun SEAT Leon waar een fiets op het dak staat

Heldere afspraken

Geen verrassingen achteraf. We bespreken vóóraf welke werkzaamheden we gaan uitvoeren. En onze prijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties zijn altijd laag. Wel zo fijn.

Man kijkt naast zijn SEAT naar een mooi uitzicht

Altijd pechhulp

Pech onderweg, het kan de beste chauffeurs gebeuren. Gelukkig heeft elke SEAT die bij de SEAT dealer is onderhouden 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.

4 jaar

Fabrieksgarantie

Al onze nieuwe modellen hebben standaard 4 jaar garantie. Dus is iets stuk als gevolg van een mechanische- of fabricagefout? Dan lossen wij het gratis voor je op. Zorg wel dat je SEAT volgens de fabrieksvoorschriften is onderhouden; alleen dan is de fabrieksgarantie geldig.

4 jaar

Reparatiegarantie

Onderdeel stuk? Geen zorgen. Je hebt maar liefst 4 jaar garantie op originele SEAT-onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.

SEAT Economy Service*

Gaat jouw SEAT al wat langer mee en wil je zeker zijn van nóg meer jaren rijplezier? Economy Service* geeft je 15% voordeel op onderhoud en reparatie als je SEAT 5 jaar of ouder is. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Regelmatig onderhoud

Hogere restwaarde

Onderhoud bij een SEAT dealer betekent niet alleen een auto die rijdt als nieuw, maar ook een langere levensduur én een hogere restwaarde. Zeg daar maar eens nee tegen.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Maak kennis met je dealer

Jouw SEAT werkplaats

Onderhoud vervelend? Niet bij SEAT. Jouw eigen dealer zorgt ervoor dat een bezoek aan de werkplaats een feestje wordt. Met de lekkerste koffie, comfortabele zitplekken, goeie muziek en een up-to-date auto toe. Maak nu een afspraak bij jouw dichtsbijzijnde SEAT dealer.

* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten (SLA afspraken uitgezonderd). Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.