Voordelen van SEAT SERVICE

Hoogste kwaliteit

Er is niemand die jouw SEAT beter kent dan onze servicemonteurs. En doordat ze gebruikmaken van speciale SEAT-apparatuur en originele onderdelen, leveren ze hogere kwaliteit, snellere montage en de perfecte afwerking.

Heldere afspraken

Geen verrassingen achteraf. We bespreken vóóraf welke werkzaamheden we gaan uitvoeren. En onze prijzen voor onderhoud en de belangrijkste reparaties zijn altijd laag. Wel zo fijn.

Altijd pechhulp

Pech onderweg, het kan de beste chauffeurs gebeuren. Gelukkig heeft elke SEAT die bij de SEAT dealer is onderhouden 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.

4 jaar

Fabrieksgarantie

Al onze nieuwe modellen hebben standaard 4 jaar garantie. Dus is iets stuk als gevolg van een mechanische- of fabricagefout? Dan lossen wij het gratis voor je op. Zorg wel dat je SEAT volgens de fabrieksvoorschriften is onderhouden; alleen dan is de fabrieksgarantie geldig.

4 jaar

Reparatiegarantie

Onderdeel stuk? Geen zorgen. Je hebt maar liefst 4 jaar garantie op originele SEAT-onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.

SEAT Economy Service

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Regelmatig onderhoud

Hogere restwaarde

Onderhoud bij een SEAT dealer betekent niet alleen een auto die rijdt als nieuw, maar ook een langere levensduur én een hogere restwaarde. Zeg daar maar eens nee tegen.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Maak kennis met je dealer

Jouw SEAT werkplaats

Onderhoud vervelend? Niet bij SEAT. Jouw eigen dealer zorgt ervoor dat een bezoek aan de werkplaats een feestje wordt. Met de lekkerste koffie, comfortabele zitplekken, goeie muziek en een up-to-date auto toe. Maak nu een afspraak bij jouw dichtsbijzijnde SEAT dealer.