Alle oplossingen voor zakelijke rijders

Mobiliteitsoplossingen

Zakelijke mobiliteit | SEAT

Flexibel en meedenkend

Stijgende verkeersdrukte, aandacht voor duurzaamheid. Onze mobiliteit verandert snel. Als ondernemer heb je steeds meer behoefte aan flexibiliteit. En aan een mobiliteitspartner die met je meedenkt om je bedrijf in beweging te houden. Lees alles over de verschillende mobiliteitsoplossingen van SEAT en ontdek welke vorm het beste bij jou of jouw bedrijf past.

seat zakelijk mobiliteit

Mobiliteitsbudget

Met een mobiliteitsbudget kunnen werknemers hun zakelijke mobiliteit zelf inrichten. Dat heeft voordelen voor de werknemers, maar óók voor de werkgever. Daarnaast zijn er ook enkele fiscale voordelen aan verbonden. Benieuwd naar alle voordelen en mobiliteitsoplossingen?

Rittenregistratie

Als ondernemen wordt er van je geacht dat je een overzicht bijhoudt hoeveel privékilometers je hebt gereden met jouw bedrijfsauto. Dat is de rittenregistratie. Rijd je zakelijk met een privéauto? Dan houd je een kilometerregistratie bij.

seat zakelijk mobiliteit rittenregistratie

Shuttel: één pas voor alles

Voor veel zakelijke ritten is de auto een prima oplossing. Maar op sommige trajecten en tijden is het openbaar vervoer, de taxi of de fiets juist sneller of goedkoper. Daarom heb je met de mobiliteitspas van Shuttel alle vrijheid om zelf het meest ideale vervoersmiddel te kiezen. Parkeren, tanken en elektrisch laden kan ook gewoon met je Shuttel-pas.

seat mobiliteitsoplossingen zakelijk elektrisch rijden shuttel

Laadoplossingen

Steeds meer zakelijke rijders kiezen voor een elektrische auto. Dit biedt werkgevers mooie kansen om het wagenpark te verduurzamen. Met de laadoplossingen van SEAT kunnen werknemers zorgeloos opladen, of dit nu thuis is of op het werk.

seat zakelijk mobiliteit laadoplossingen

Zakelijke mobiliteit bij SEAT

Heb je vragen over de mobiliteitsoplossingen van SEAT? De SEAT-dealers staat voor je klaar.

Vind je dichtstbijzijnde dealer