Mobiliteitsoplossingen van SEAT

Voor de zakelijke markt

Slimme mobiliteitsoplossingen

Met onze veiligheids-, entertainment- en veiligheidssystemen, en onze drive voor duurzame mobiliteitsoplossingen doet SEAT er alles aan om altijd de beste mobiliteit te bieden. Technology to Enjoy is niet voor niets al lang een van onze drijfveren. Maar we gaan nog een stukje verder. Zo denken we ook mee over de zakelijke mobiliteit van ondernemingen. Welke mobiliteitsoplossingen zijn bijvoorbeeld interessant voor de toekomst? Lees meer over de opties van SEAT.

Mobiliteitsmanagement

Mobiliteitsmanagement draait om de organisatie van slim reizen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat flexibilisering van arbeidstijden en mobiliteitsbudgetten bijdragen aan het terugdringen van het aantal kilometers in het woon-werkverkeer. Hier moet je als werkgever wel de mogelijkheid voor bieden, waarbij de wensen van de werknemer centraal staan. Binnen de mobiliteitsoplossingen zijn fleetmanagement, het mobiliteitsbudget en Connected Car enkele mogelijkheden.

Fleetmanagement

Als transport een belangrijke rol speelt binnen je onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. En al helemaal wanneer het leveren van producten of diensten op afgesproken tijden essentieel is. Eén van de mobiliteitsoplossingen om inzicht te krijgen in de kosten is wagenparkbeheer. Met de Fleetinformatie Tool van Volkswagen Pon Financial Services, heeft u direct inzicht in het rapportagesysteem. Hiermee signaleer en beheer je snel alles rondom je wagenpark. In één oogopslag krijg je een goed beeld van de actuele status van je wagenpark.

Meer over fleetmanagement bij SEAT

Mobiliteitsbudget

Bij een mobiliteitsbudget zijn je medewerkers zelf verantwoordelijk voor woon-werk en zakelijk reisgedrag. Het budget is niet alleen bedoeld als een vergoeding van reiskosten. Het dient ook als een stimulans van duurzaam reis- en rijgedrag. Bedrijfsdoelstellingen zoals het reduceren van de CO2-uitstoot kun je verwerken in de samenstelling van het mobiliteitsbudget. Het budget biedt een werknemers meer keuzevrijheid en vraagt om een ander, persoonlijk advies.

Benieuwd of een mobiliteitsbudget interessant is voor jouw onderneming?

Lees snel verder voor meer informatie

Connected Car

Dankzij connected car sta je altijd in verbinding met je SEAT. Met de Mijn SEAT App weet je alles over jouw Mii, Ibiza, Toledo of Leon. Met name voor de zakelijke markt en private lease-rijders is de app onmisbaar. Dit omdat Mijn SEAT onder andere je zakelijke ritten en privéritten bijhoudt. Met connected car kun je bijvoorbeeld ook fiscale rapportages downloaden en ritinformatie inzien.

Meer over Mijn SEAT

Rittenregistratie

Rittenregistratie is onder andere van belang voor het wel of niet moeten betalen van bijtelling. Dankzij de Connected Car App van SEAT (Mijn SEAT) hou je hier de controle op en worden fouten in ritregistratie minder snel gemaakt. Rijden je medewerkers in een SEAT en is rittenregistratie een onderdeel van de zakelijke administratie? Lees dan snel meer over de eisen voor een correcte registratie van gemaakte kilometers.

Rittenregistratie bij SEAT

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer