Shuttel-kaart

De alles-in-één-kaart.

Tanken, laden, OV

Één kaart voor alles

Als zelfstandig ondernemer ben je heel wat onderweg. Dan wil je zo efficient mogelijk van A naar B reizen. Vaak reis je comfortabel met de auto. Maar soms is de trein net even praktischer. Dan wil je natuurlijk geen gedoe met bonnetjes en abonnementen. Daarom werkt SEAT samen met Shuttel. Zij hebben de ideale alles-in-één mobiliteitskaart, waarmee je kunt laden, tanken, parkeren en reizen met het OV.

seat mobiliteitsoplossingen zakelijk elektrisch rijden shuttel

Ideaal voor ZZP'ers

Als zzp’er vind je vrijheid en flexibiliteit belangrijk. Vandaag met de auto op bezoek bij een klant, morgen met de trein en de OV-fiets. Het kan allemaal met de Shuttel-kaart. En geen losse bonnetjes meer, maar maandelijks een overzicht van alle kosten. Ook handig: al je privé en zakelijke kilometers worden al gelijk uitgesplitst op je factuur. Ontdek zelf alle voordelen van de Shuttel vervoerskaart.

seat zakelijke mobiliteit shuttel kaart

Daarom kies je voor Shuttel:

  • Reizen met auto, openbaar vervoer, taxi en fiets: allemaal op de Shuttel-kaart
  • Ook parkeren, tanken en elektrisch laden
  • Eén overzichtelijk maandfactuur met zakelijke en privékilometers uitgesplitst
  • Inclusief handige app
  • Geen vaste kosten

Is de Shuttel vervoerskaart iets voor jou?

Wil je de Shuttel kaart aanvragen of heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met SEAT Financial Services. We vertellen je graag meer over het gebruik van de Shuttel kaart. Of ga langs bij je de SEAT-dealer!

Vind je dichtstbijzijnde dealer