SEAT zomeracties

Een zomer vol actie(s)

Profiteer van zomerse acties zodat jij een zorgeloze zomer tegemoet kunt rijden. Ontdek nu de acties.

Zomeracties van SEAT
Zomerklaar

Safety Check

Zomertijd is dé periode om erop uit te gaan met jouw SEAT. Maar voordat je op pad gaat, zorg ervoor dat jouw SEAT klaar is voor de reis met onze Safety Check. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw auto veilig is en klaar voor de weg. Je plant de check voor slechts € 35.

SEAT veiligheidscheck

Airco Service

Ruik je vreemde luchtjes of is het alweer even geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor je Airco Service onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje zomer en voorkom je muffe geurtjes of bacteriën. Voor auto's tot modeljaar 2016 kost een opfrisbeurt € 149. Is jouw auto van na modeljaar 2016, dan betaal je € 219.

SEAT Airco Service

Voordelige zomeraccessoires**

Velours mattenset - 20% korting

Stap in stijl en comfort met de zwarte SEAT velours mattenset - de perfecte aanvulling voor jouw SEAT. Deze set van vier velours automatten is ontworpen om naadloos in jouw auto te passen, waardoor elke rit een genot wordt. Upgrade jouw SEAT en voeg een vleugje luxe toe, terwijl je geniet van het ultieme rijcomfort. Nu met 20% korting.

Bestel via jouw dealer
SEAT veloursmattenset

Dakkoffers - 20% korting

Met een dakkoffer kun je heel makkelijk veel meer meenemen als je met je auto op vakantie gaat. Ze zijn er in meerdere afmetingen en kleuren, zodat er altijd wel een box voor jou bij zit. Nu 20% korting op geselecteerde dakkoffers.

Bestel via jouw dealer
SEAT Dakkoffers

Fietsendrager - van € 549 voor € 449

 

Geniet van het voorjaar en ga erop uit met de fiets. Je neemt 'm makkelijk mee dankzij onze fietsendragers. Of je jouw fiets nu op het dak wil vervoeren of achterop de trekhaak, in onze webshop vind je er altijd een die bij jou en je SEAT past. Nu van
€ 549 voor € 449.

 

Bestel via jouw dealer

Dakdragers - 20% korting

Extra bagage meenemen tijdens jouw reis, een dag fietsen op de Veluwe of een ander avontuur beleven? Dat kan met behulp van de 100% originele SEAT dakdragers! De dakdragers zijn specifiek ontworpen voor jouw model. Het design past daarmee perfect bij de sportieve uitstraling van jouw SEAT. Nu tijdelijk 20% korting op geselcteerde dakdragers.

Bestel via jouw dealer
SEAT Dakdragers

Zonwering - 20% korting

Maak het rijden tijdens zonnige dagen comfortabel met zonwering voor jouw SEAT. Hiermee houd je scherp zonlicht en warmte buiten. Het zonnescherm is speciaal ontworpen voor de ruiten van jouw SEAT. Scherp licht komt dus ook niet meer door kiertjes naar binnen. Geniet van 20% korting op alle SEAT zonwering.

Bestel via jouw dealer
SEAT Zonnewering

Full Link - 20% korting

Met Full Link verbind je je smartphone met je auto via MirrorLink™-, Apple CarPlay- en Android Auto-interfaces. Je favoriete muziek kiezen en luisteren of turn-by-turn-navigatie-instructies ontvangen? Dat doe je gewoon via het scherm in je SEAT.
Geniet nu van 20% korting.

Bestel via jouw dealer

Reinigingsset - 20% korting

Met de reinigingsset is het schoonhouden van jouw SEAT zo gepiept. Deze set bevat een dashboardcleaner, interieurcleaner, insecten verwijderaar en doek. Nu met 20% korting.

Bestel via jouw dealer
Reinigingsset SEAT
SEAT veloursmattenset
SEAT Dakkoffers
SEAT Dakdragers
SEAT Zonnewering
Reinigingsset SEAT
SEAT Service

Geniet zonder zorgen

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ 100% originele SEAT onderdelen
✓ Gecertificeerde monteurs
✓ 15% korting op onderhoud en reparaties als jouw SEAT 5+ jaar is*

*SEAT Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

**Acties zijn geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2024.