Exciting views on mobility

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles over mobiliteit van vandaag en de toekomst. Bewonder bijzondere concept cars van verschillende merken. Ontdek hoe het is om mee te rijden in een zelfrijdende schoolbus. Laat virtual reality en interactieve games je blik op mobiliteit verruimen.

Move Mobility Experience is gratis toegankelijk en is geopend dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.

Reserveer jouw tickets      Volg ons op facebook      Volg ons op Instagram

Move the city

In het thema ‘Move the City’ ervaar je hoe de toekomst van mobiliteit er uit kan zien in en om steden. Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit?

Virtual reality en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit. Speel bijvoorbeeld het connected mobility-spel en vind de snelste weg naar je bestemming in verrassende voertuigen of ervaar zelf hoe het is om in een zelfrijdende auto te rijden. Geen stuur, geen pedalen!

Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit onze mobility hub. Move is een complete experience dus bieden we ook gezonde maar bovenal smaakvolle gerechten bij Madame Cyclette of zelfs fine dining bij restaurant Wils onder leiding van sterrenchef Joris Bijdendijk.

Meer weten over Move? 

Lees meer over Move Amsterdam

Elektrische SEAT modellen

De SEAT el-Born

Onthuld op de 2019 Geneva Motor Show; de SEAT el-Born. De el-Born is de voorbode van de elektrische toekomst van SEAT. Deze conceptauto staat op het MEB-platform dat gedeeld wordt met Volkswagen. Door de afwezigheid van een conventionele verbrandingsmotor en alles wat daarbij komt kijken, kan de binnenruimte maximaal benut worden. Het interieur bevat onder andere sportstoelen, een variant van het Virtual Cockpit en een infotainmentsysteem met een zwevend touch-screen dat we van de Tarraco kennen.

Lees meer over de el-Born

De el-Born zal op speciale momenten tentoongesteld worden bij Move Amsterdam. Wil jij weten wanneer? Schrijf je dan in voor de SEAT nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief