Alhambra occasions

De beste SEAT occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
SEAT

De SEAT Alhambra, uniek in de MPV klasse. De kwaliteiten van de SEAT Alhambra sluiten naadloos aan op zowel de wensen van het moderne gezin als de wensen van de zakelijk rijder. Praktisch ingericht, comfortabel uitgevoerd, met strakke lijnen en sportief uiterlijk kan de SEAT Alhambra zich met recht de meest volledige MPV noemen.

Alle SEAT Alhambra occasions die je hieronder aantreft kun je vinden bij de SEAT-dealer. Hij kent de onderhoudsgeschiedenis van elke occasion en helpt jou graag bij het zoeken naar de SEAT ALhambra occasion die het beste bij je past.

Ontdek de uitgebreide voorraad occasions op Das Welt Auto.

SEAT

De voordelen van Das WeltAuto:

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • Op 130 punten gecheckt
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Altijd een proefrit met advies op maat
  • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Toch een ander model?

SEAT 4 jaar reparatiegarantie

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto