Toledo occasions

De beste SEAT occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
Toledo

De SEAT Toledo combineert al jaren stevige prestaties, strak design, met een zee aan binnenruimte. De ideale gezinswagen met een zakelijke uitstraling. Het aangename motor karakter en het doordachte ontwerp, maken dat de SEAT Toledo goede rijprestaties levert. De SEAT Toledo geeft je veel en vraagt weinig. Comfort, prestaties en gemak voor een scherpe prijs.

Vind hier jouw ideale SEAT Toledo occasion. Het brede scala aan occasions is bekend bij jouw SEAT-dealer, hij vertelt je uiteraard alles wat jij wilt weten van de SEAT Toledo occasion die het beste bij jou past.

Ontdek de uitgebreide voorraad occasions op Das Welt Auto.

SEAT

De voordelen van Das WeltAuto:

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • Op 130 punten gecheckt
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Altijd een proefrit met advies op maat
  • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Toch een ander model?

SEAT 4 jaar reparatiegarantie

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto