SEAT Unexpected Deals
Onverwachte deals voor onverwachte prijzen

Unexpected Deals

De mooiste acties in het leven zijn onverwachts. Daarom doen we het bij SEAT graag nét even anders en introduceren we met de Unexpected Deals onverwacht aantrekkelijke prijzen. Laat je verrassen door de FR Business actiemodellen en een extra scherp financieringsaanbod.

SEAT Unexpected Deals

Kies voor Unexpected financieren

Nu tijdelijk vanaf € 179* per maandOf kies jouw Limited Edition

Nu tijdelijk tot € 2.400 voordeel


Unexpected Deal

Nu vanaf € 179* per maand

De aankoop van jouw nieuwe SEAT spreiden over meerdere maanden? Dat kan. Nu tijdelijk extra voordelig. Met de Unexpected Deal financier je een SEAT al vanaf € 179* per maand, inclusief SEAT Autoverzekering. Ontdek de actie en alle voordelen van privé financieren.

Unexpected Deal

De sportieve FR, nu nóg voordeliger

Waarom voor standaard gaan als een Limited Edition je nieuwe standaard kan zijn? Kies voor de Limited Edition FR Business uitvoering. Dat is de sportieve FR, nu nóg voordeliger. Verkrijgbaar op de Leon, Leon Sportstourer en Tarraco.

SEAT FR Business

Ik wil meer weten over:

Modellen

Spring boven de grijze massa uit. Kies voor SEAT. Ontdek welk model bij jou past.

Ontdek meer
SEAT modellen

Acties

Onverwachte deals voor onverwachte prijzen. Ontdek alle acties.

Ontdek meer
SEAT Acties

Financieel

Spreid de aanschafprijs over een langere periode, of rijd voor een vast maandbedrag.

Ontdek meer
SEAT financieren

Zakelijk rijden

Operational Lease, Financial Lease of Shortlease. Ontdek welke vorm bij jou past.

Ontdek meer
SEAT zakelijk rijden

*Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 26% en slottermijn van 40% obv de contante prijs auto. De € 1500 korting inbegrepen in de actieprijs is alleen geldig bij financiering i.c.m. autoverzekering, zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.