Winterklaar acties van SEAT

Goed aangekleed de winter in

Met de winterklaar acties van SEAT ben jij klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui jou meer tegen.

Kom maar op, winter!

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals - de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben jij helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Is jouw SEAT winter-proof?

Doe de wintercheck

Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als jij al connected bent met jouw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis¹.

Nog niet connected? Ontdek SEAT CONNECT of laat je auto tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT App & DataPlug: helemaal gratis.

Bandenwissel

Goed aangekleed

Dat het weer in Nederland onvoorspelbaar is, hoeven we je vast niet te vertellen. Wil je zeker weten dat je deze winter veilig op pad kan, ook als het weer opeens omslaat? Plan tijdig de bandenwissel of vervang je versleten winterbanden. Met goede winterbanden rijd je een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en kom je niet voor verrassingen te staan.

Sterretje in je voorruit?

Gratis ruitreparatie ²

✓ Snel klaar terwijl je wacht
✓ 24-uurs service
✓ Bij vervanging altijd een originele ruit incl. 4 jaar reparatiegarantie

Accessoires voor jouw SEAT

Ben jij al winterklaar?

Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van dakdragers en bagageboxen tot mattensets en winterwielen, met de onderstaande voordelige accessoires rijd jij zorgeloos tijdens de koudste maanden van het jaar.

Wintercampagne

Alle voordelige winteraccessoires

Allesdragers - €60 korting

Dakbox meenemen? Of je fiets, snowboard, ski's, kano. Met dakdragers neem je mee wat niet in de auto past. Want op het dak is er ruimte genoeg. Nu met €60 korting.

Bekijk in de shop
Dakdragers op SEAT Leon

Bagageboxen - 30% korting

Less is more? Dacht het niet. Want met onze bagageboxen neem je je extra spullen makkelijk mee. Je wandelstokken voor een lange winterwandeling of een ruime koffer voor je warme truien. Nu met 30% korting.

Bekijk in de shop
Dakbox op SEAT Tarraco

Wintersets - tot € 350 korting

Dat veilig ook stijlvol kan zijn, laten onze winterwielensets wel zien. De winterbanden houden je SEAT bij glad weer op de weg, terwijl de velgen op jouw auto een echte eyecatcher blijven. Kies en koop snel jouw favoriet, want je krijgt nu tot €350 korting op geselecteerde sets.
Bekijk in de shop
Velgen

Rubberen mattensets - 25% korting

Modder of nattigheid in je bekleding is een flinke domper na een prachtige winterwandeling. Met deze rubberen vloermatten is dat verleden tijd. Je spoelt ze namelijk zo weer schoon.

Bekijk in de shop
Rubberen vloermatten

Bandenhoezen - 30% korting

Berg jij jouw zomerwielen 's winters in de garage of schuur op? Met SEAT bandenhoezen zorg je ervoor dat je ze niet beschadigd, en zijn ze netjes opgeborgen. Nu met 30% korting van 39,95 voor 27,95.
Bekijk in de shop
Bandenhoezen

Sneeuwkettingen - 25% korting

Trek jij het liefst elke winter richting de Alpen of Pyreneeën? Dan is een set sneeuwkettingen om je banden geen overbodige luxe. Je krijgt nu 25% op je set, dus schaf 'm direct aan - ook al blijf je deze winter thuis.

Bekijk in de shop
Wintercampagne

Kofferbakmatten - 25% korting

Met een rubberen kofferbakmat zorg je ervoor dat de bekleding van de bagageruimte in jouw SEAT altijd netjes schoon blijft. Of je nou modderige laarzen of een natte hond vervoert. De rubberen mat maak je gemakkelijk schoon met bijvoorbeeld te tuinslang. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop
Kofferbakmat in achterbak

Winterreinigingsset - 30% korting

Met de winterreinigingsset is het schoonhouden en ijsvrij maken van jouw SEAT zo gepiept. Deze set bevat een ruitenreiniger, een ruitontdooier, een velgenreiniger, een reinigingsdoek en een ijskrabber. Nu met 30% korting van € 29,95 voor € 19,95.
Bekijk in de shop
Winter reinigingsset
Dakdragers op SEAT Leon
Dakbox op SEAT Tarraco
Velgen
Rubberen vloermatten
Bandenhoezen
Wintercampagne
Kofferbakmat in achterbak
Winter reinigingsset

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022.

¹ De SEAT Wintercheck is gratis voor SEAT-rijders die al gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via SEAT CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van My SEAT App, deze laten installeren tijdens de wintercheck of SEAT CONNECT alsnog laten koppelen.

² Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.