Winterklaar acties van SEAT

Gemaakt voor jouw winter

Met de winterklaar acties van SEAT ben jij klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui jou meer tegen.

SEAT wintercampagne
Is jouw SEAT winter-proof?

Doe de wintercheck

Laat jouw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw SEAT klaar zijn voor de winter. De wintercheck kost slechts € 20. Waar wacht je nog op? Plan jouw wintercheck in.

Bandenwissel vanaf € 39

Goed aangekleed

Voorbereid zijn op de winter? Vergeet niet jouw banden te wisselen. Beneden 7˚C merk je al verschil en kun je de remweg soms al met de helft verkorten. Tijdelijk ontvang je veel voordeel op winterbanden. Met goede winterbanden rijd je een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk het aanbod voor jouw SEAT en bestel ze meteen.

SEAT bandenwissel
Hoge kortingen

Accessoires

Extra spullen mee of jouw SEAT beschermen tegen de winter? Geniet dan nu van kortingen tot 25% op heel veel originele SEAT winteraccessoires.

Winter accessoires voor jouw SEAT

Alle voordelige winteraccessoires

Allesdragers - 25% korting

Bagagebox meenemen? Of je fiets, snowboard, ski's, kano. Met dakdragers neem je mee wat niet in de auto past. Want op het dak is er ruimte genoeg. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop
SEAT dakdragers

Bagageboxen - tot € 250 korting

Less is more? Dacht het niet. Want met onze bagageboxen neem je je extra spullen makkelijk mee. Je wandelstokken voor een lange winterwandeling of een ruime koffer voor je warme truien. Nu tot
€ 250 korting.

Bekijk in de shop

Wintersets - tot € 350 korting

Geen winterset voor jouw SEAT? No problemo. Wij hebben een mooie selectie gemaakt voor jou met kortingen die oplopen tot wel € 350.
Bekijk in de shop
Velgen

Rubberen mattensets - 25% korting

Modder of nattigheid in je bekleding is een flinke domper na een prachtige winterwandeling. Met deze rubberen vloermatten is dat verleden tijd. Je spoelt ze namelijk zo weer schoon. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop
Rubberen vloermatten

Kofferbakmatten - 25% korting

Met een rubberen kofferbakmat zorg je ervoor dat de bekleding van de bagageruimte in jouw SEAT altijd netjes schoon blijft. Of je nou modderige laarzen of een natte hond vervoert. De rubberen mat maak je gemakkelijk schoon. Nu met 25% korting.

Bekijk in de shop
SEAT kofferbakmatten

Winterreinigingsset - 50% korting

Met de winterreinigingsset is het schoonhouden en ijsvrij maken van jouw SEAT zo gepiept. Deze set bevat een ruitenreiniger, een ruitontdooier, een velgenreiniger, een reinigingsdoek en een ijskrabber. Nu met 50% korting: van
€ 29,95 voor € 14,95.
Bekijk in de shop
Winter reinigingsset

Zwarte SEAT shopper

Deze hippe en praktische shopper van SEAT is gemaakt van 100% ecologisch katoen. De grote hengsels zorgen ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen. De tas is bedrukt met wit SEAT-logo.

Bekijk in de shop
Zwarte SEAT tas
SEAT dakdragers
Velgen
Rubberen vloermatten
SEAT kofferbakmatten
Winter reinigingsset
Zwarte SEAT tas
Nu extra aantrekkelijk

SEAT Lifestyle

Maak kennis met onze nieuwste lifestyle producten. Bomvol SEAT-DNA. Van een gave kleurrijke drinkfles, coole pet tot een handig rugzak, je vind ze extra voordelig in onze webshop.

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2022 tot en met 28 februari 2023.