Geniet van comfort en karakter in de compacte SUV

Compacte SEAT SUV


✓ Voelbaar ruimer dan een stadsauto
✓ Boordevol slimme veiligheidsfuncties
✓ Ontdek alles over de Arona

De SEAT Arona

Stap in de compacte SUV

Soms zoek je een flexibele en wendbare auto die je door de drukke dagen helpt. Een auto die de chaotische omgeving weer overzichtelijk maakt. En krappe parkeerplekken ruim ontvangt. Laat je dan verrassen door de Arona. Dé combinatie van alle geliefde SUV-eigenschappen, met de praktische voordelen van een compact design. Ontdek de compacte SUV van SEAT.

Waarom een compacte SUV van SEAT?

Onze compacte SUV is kleiner wanneer je ‘t wilt. Denk aan een lager verbruik, compacte omvang en kleine draaicirkel. Toch is ‘ie tegelijkertijd groot in design, comfort en rijplezier. Ontdek meer over de voordelen van deze combinatie.


Opvallend ruim voor een compacte auto

Ga met je gezin of kleinkinderen op pad, en neem ook nog eens moeiteloos alle spullen mee. Waar en met wie je ook rijdt, je geniet altijd in comfort. Ga je met z’n tweeën op een lange vakantie? Klap dan de achterbank neer en creeër een auto met veel laadruimte: tot maar liefst 1.280 liter. Zo geniet je altijd van opvallend veel ruimte, in een compact design.

Altijd en overal verbonden

Maak je met je compacte SUV een verre reis? Dan houd je je familie en vrienden altijd dichtbij met Apple CarPlay™, AndroidAuto™ en Mirrorlink. En onderweg geniet je ook nog eens van je favoriete luisterboeken, muziek en apps. Volledig draadloos uiteraard. Dat is de compacte SUV anno 2022.


Geniet in comfort

De Arona combineert de oorsprong een terreinwagen, met het comfort van een moderne crossover. Zo pluk jij altijd de vruchten van het avontuurlijke SUV-karakter. Denk aan z’n hoge instap, veel beenruimte en een innovatief interieur vol slimme functies. Dat maakt de rijervaring in het compacte SUV-model onverwacht leuk en comfortabel.

Veiligheidsfuncties

De Arona zit boordevol slimme veiligheidsfuncties. Bedoeld om je reis veiliger te maken, zonder concessies aan de rijervaring. Je merkt dus niks van de functies, totdat je ze nodig hebt:

  • Weet precies waar je aan toe bent met verkeersbordherkenning
  • Goed zicht in de dode hoek met Side Assist
  • Adaptive Cruise Control houdt actief afstand van medeweggebruikers
  • Lane Assist houdt je op je eigen rijbaan.
  • Neem je welverdiende pauze door de vermoeidheidsassistent
De compacte SUV

De Arona

De compacte SUV is klaar om op avontuur te gaan. Geniet van een comfortabele hoge zit, ruimte genoeg achterin en tot 1.280 liter bagageruimte. Laat je meenemen door de Arona met zijn uitgesproken design, innovatieve interieur en de nieuwste technologie. Ga voor uitdagend.

Schaf ‘m op jouw manier aan

Veelgestelde vragen

Welke verschillen zijn er tussen de SUV-modellen van SEAT?
Welke verschillen zijn er tussen de SUV-modellen van SEAT?

Het grootste verschil in de SUV’s van SEAT zit in het formaat van de modellen. Waar de SEAT Arona met recht een compacte SUV genoemd mag worden, is het broertje de Ateca alweer een flinke slag groter. Besluit je toch voor maximale kracht en ruimte te gaan? Dan blijft de Tarraco de king of the road.


Ben je dus op zoek naar een kleiner model met alle voordelen van een echte SUV? Dan is de Arona in jouw geval de beste keuze als compacte SUV.


Benieuwd wat het beste past bij jouw situatie? Bekijk dan de SUV’s. Of vergelijk de compacte SUV: de Arona v.s. de Ateca.


Meer over onze modellen

SUV's van SEAT

Bekijk hier alle SUV modellen en vind je favoriet.

Ontdek meer
SEAT SUV
Gezinsauto's van SEAT

Op pad met het hele gezin? Ontdek de SEAT gezinsauto's.

Ontdek meer
SEAT gezinsauto
SEAT's met veel laadruimte

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete SEAT met genoeg laadruimte.

Ontdek meer
SEAT
Automaten van SEAT

Bekijk de modellen en vind jouw favoriete SEAT met automaat.

Ontdek meer
SEAT