Uitrusting

Dus, jij wilt meer?

 • Geen probleem!
 • Er zijn verschillende pakketten en opties die jouw Leon helemaal af maken.
 • Meer luxe, meer connectiviteit, meer technologie. Het kan allemaal.
Welke opties kies jij op de nieuwe Leon
Standaarduitrusting

Een basis waar je u tegen zegt

De Leon zit standaard bomvol handige snufjes en fijne features. Ze zorgen ervoor dat jij ultiem comfortabel én veilig van A naar B komt. In de nieuwe Leon mis je niks.

Wat zit er standaard op de nieuwe leon?

Lichtmetalen velgen

Standaard vanaf de Reference: stijlvolle 16 inch. Toch iets meer opvallen? Standaard op de FR Launch Edition: sportieve 17 inch.

LED lichttechnologie

De koplampen, mistlampen, dagrijverlichting en zelfs de achterlichten maken gebruik van LED. En op de FR Launch Edition is zelfs Full LED standaard, met de iconische, driehoekige dagrijverlichting.

Getinte ruiten achter

Zien, maar niet gezien worden? De getinte ruiten achter helpen daarbij. Ook helpt het tegen het opwarmen van het interieur door de zon. Standaard vanaf de Style Launch edition.

Verwarmbare buitenspiegels

Handig voor in de winter en als het regent, de verwarmbare buitenspiegels. Nooit meer krabben en altijd goed zicht. Standaard vanaf de Style Launch edition.

10 inch navigatie- en multimediasysteem

Het 10 inch navigatie-, radio- en mediasysteem bedien je met het touchscreen en werkt heerlijk intuïtief. Optioneel bij de Reference en standaard vanaf de Style Launch edition.

Digitaal instrumentenpaneel

Volledig te customizen en volledig digitaal. Toon de navigatie, de mediaspeler, of de 'ouderwetse' tellers op een nieuwerwetse manier. Optioneel bij de Reference en standaard vanaf de Style Launch edition.

Full Link draadloze smartphone integratie

Connect jouw smartphone met de auto door Full Link, via Mirrorlink, Android Auto of Apple Carplay. Optioneel bij de Reference en standaard vanaf de Style Launch edition.

Multifunctioneel lederen stuurwiel

Je handen van het stuur halen? Je hoeft het niet, vanwege de knopjes waarmee je vrijwel alles kunt bedienen, en je wilt het niet vanwege het heerlijk soepele leer.

Automatische afstands- en snelheidsregeling

Alsof Cruise Control nog niet comfortabel genoeg was, heeft de nieuwe Leon Adaptive én Predictive Cruise Control. De snelheid wordt automatisch aangepast aan de auto voor je én de wegsituatie.

Grootlichtassistent

's Nachts op weg? De Leon helpt de zichtbaarheid vergroten door de grootlichtassistent. Het grootlicht staat standaard aan en wordt automatisch gedimd bij tegenliggers.

Rijstrookbehoudassistent

Fijn als de auto een oogje in het zeil kan houden. Dat doet de nieuwe Leon onder andere door je binnen de lijnen van jouw rijstrook te houden, door middel van kleine stuurcorrecties.

SEAT CONNECT

Overal en altijd zien of je jouw nieuwe Leon wel op slot hebt gedaan? Met SEAT CONNECT kan dat, en veel meer.
Pakketten

Jouw Leon, nóg completer

Of je nou gaat voor de Style of de FR Launch Edition: het kan altijd meer. Voor iedere uitvoering hebben we een pakket samengesteld zodat jij nóg meer kunt genieten van jouw nieuwe Leon.

Features

Pakketten voor de nieuwe Leon

Reference
Business Pack

 • 10 inch navigatie- en multimediasysteem
 • Digitaal instrumentenpaneel
 • Draadloos Apple Carplay
 • Parkeersensoren achter
Style Launch Edition
Technology Pack

 • Verwarmde stoelen vóór
 • Verwarmd stuurwiel
 • Parkeersensoren vóór
 • Sleutelloze toegang
 • Connectivity box (draadloze lader en antenne versterker)
FR Launch Edition
Technology Pack

 • Verwarmde stoelen vóór
 • Verwarmd stuurwiel
 • Parkeersensoren vóór
 • Sleutelloze toegang
 • Connectivity box (draadloze lader en antenne versterker)
 • Achteruitrijcamera
Opties

Zet de puntjes op de i

Voor degenen die altijd nét wat meer willen hebben zijn er de extra opties. Van een trekhaak tot een glazen schuif/kanteldak, customise jouw nieuwe Leon geheel naar smaak.

Features

Extra opties voor de nieuwe Leon

Adaptieve onderstelregeling

Met een druk op de knop pas je het rijgedrag van je SEAT aan. Door aanpassing van de schokdempers kan je kiezen tussen comfortabel, normaal en sportief rijgedrag. Verkrijgbaar op de FR Launch Edition

17 inch lichtmetalen velgen

Wil jij jouw Style Launch Edition iets meer stijl geven? Dan zijn deze 17 inch lichtmetalen velgen een goede keus! 

Wegklapbare trekhaak

Een trekhaak, of toch niet? Deze trekhaak berg je eenvoudig op in de bumper als je hem niet gebruikt. Weer nodig? Met één druk op de knop komt hij weer tevoorschijn.
Trekhaak

Full LED verlichting

Maak je SEAT compleet met de nieuwste lichttechnologie. Full LED koplampen met de karakteristieke, scherpe LED-dagrijverlichting verlichten de weg alsof het altijd dag is. Verkrijgbaar op de Style Launch Edition, standaard op de FR Launch Edition.
Led verlichting

18 inch lichtmetalen velgen

De FR Launch Edition straalt sportiviteit uit, en daar passen deze 18 inch, two-tone velgen goed bij!

Glazen schuif/kanteldak

Laat de zon en frisse lucht binnen met dit glazen schuif/kanteldak dat het interieur van je SEAT oplicht met één druk op de knop.

Meer weten over de nieuwe Leon?

Benieuwd hoe snel de Leon optrekt? En hoeveel je meeneemt in de kofferbak? Bekijk dan alle technische specificaties.

Ga naar Specificaties >