Mobiliteitsoplossingen

SEAT geeft je vrijheid in mobiliteit

Zakelijke rijder mobiliteit

Stijgende verkeersdrukte, aandacht voor duurzaamheid. Onze mobiliteit verandert snel. Als ondernemer heb je steeds meer behoefte aan flexibiliteit. En aan een mobiliteitspartner die met je meedenkt om je bedrijf in beweging te houden. Daarom biedt SEAT je complete vrijheid in zakelijke mobiliteit.

Ontdek Business Mobility

De leaseauto is nog steeds een goede optie voor al je zakelijke kilometers, zeker als dat een SEAT is. Maar je bent ook benieuwd of je zakelijke mobiliteit flexibeler, schoner of efficiënter kan. Bijvoorbeeld met deelauto’s, een fietsenplan, of openbaar vervoer. Daarom biedt SEAT de mobiliteitsoplossingen van Business Mobility. Samen met partners als Greenwheels, Next Urban Mobility, Gazelle en Shuttel kijken we hoe je als ondernemer nog efficiënter – en vaak voordeliger – in je mobiliteitsbehoefte kunt voorzien. Wil je ook weten hoe?

Maak kennis met Business Mobility

arona seat

Shuttel: één pas voor alles

Voor veel zakelijke ritten is de auto een prima oplossing. Maar op sommige trajecten en tijden is het openbaar vervoer, de taxi of de fiets juist sneller of goedkoper. Daarom heb je met de mobiliteitspas van Shuttel alle vrijheid om zelf het meest ideale vervoersmiddel te kiezen. Parkeren, tanken en elektrisch laden kan ook gewoon met je Shuttel-pas. De kosten worden centraal bijgehouden en maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht. Dus geen losse bonnetjes meer, maar een overzichtelijke administratie. Ook ideaal voor zzp’ers dus.

Lees meer over Shuttel  Ga naar Shuttel.nl

Altijd verbonden met je SEAT

Ben je zzp’er, leaserijder of private lease-rijder? Dan is de connected car functie van de Mijn SEAT app super handig. Daarmee ben je via je telefoon ook op afstand met je SEAT verbonden. Niet alleen zie je overal of je auto op slot staat, wanneer je moet tanken, of wanneer er onderhoud nodig is. Je kunt er ook nauwkeurig je zakelijke ritten mee bijhouden. En bij Private Lease zie je ook hoeveel je precies bijbetaalt of terugontvangt op basis van jouw gereden kilometers.

seat zakelijk

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
contact zakelijk seat