Slimme mobiliteits-oplossingen

Daar kom je verder mee

SEAT Mii mobiliteit

Al je reizen op één mobiliteitskaart

Als zelfstandig ondernemer ben je heel wat onderweg. Dan wil je zo efficient mogelijk van A naar B reizen. Vaak reis je comfortabel met de auto. Maar soms is de trein net even praktischer. Dan wil je natuurlijk geen gedoe met bonnetjes en abonnementen. Daarom werkt SEAT samen met Shuttel. Zij hebben de ideale alles-in-één mobiliteitskaart, waarmee je kunt laden, tanken en reizen met het OV.

Ideaal voor zzp’ers

Als zzp’er vind je vrijheid belangrijk. Daarom wil je ook van alle soorten mobiliteit gebruik kunnen maken. Vandaag bezoek je een klant buiten de Randstad met de auto. Morgen heb je een vergadering middenin de stad en dus neem je de trein en een OV-fiets. Met de Shuttel kaart ben je volledig flexibel. 

En de kosten? In plaats van losse bonnetjes ontvang je maandelijks een duidelijk overzicht van al je kosten, ideaal voor je administratie. Ook parkeren, tanken en elektrisch laden regel je gewoon met je mobiliteitskaart. Ook handig: al je privé en zakelijke kilometers worden al gelijk uitgesplitst op je factuur. Ontdek zelf alle voordelen van Shuttel.

Ga naar Shuttel.nl

Daarom kies je voor Shuttel:

  • Reizen met auto, openbaar vervoer, taxi en fiets: allemaal op één mobiliteitskaart
  • Ook parkeren, tanken en elektrisch laden
  • Eén overzichtelijk maandfactuur met zakelijke en privékilometers uitgesplitst
  • Inclusief handige app
  • Geen vaste kosten
seat

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
contact zakelijk seat