Elektrisch rijden in de SEAT Leon

Elektrisch rijden in de SEAT Leon

  • Zuinig rijden, maar ook de zekerheid van een brandstofmotor? De SEAT Leon Plug-in e-Hybrid staat voor je klaar. Korte ritjes tot 60 km* rijd je emissievrij. Met de auto op vakantie? Geen zorgen. Schakel over op de benzinemotor en rijd een extra 800 km.

  • Met de nieuwe SEAT Leon Plug-in e-Hybrid rijd je tot wel 60 km* op een elektrische motor. Daarna schakelt hij automatisch over naar de brandstofmotor. Opladen? Dat doet 'ie als je regeneratief remt, of gewoon aan een elektrische oplaadpaal.

  • Of je nu thuis bent of onderweg, je auto opladen kan makkelijk en snel. Met je Thuislader is je elektrische motor binnen slechts 3 uur volledig opgeladen. Laad je met een normale kabel, dan kun je binnen 6 uur weer met een volle batterij verder rijden.

De nieuwe Leon Plug-in e-Hybrid

Het beste van twee werelden

De Leon Plug-in e-Hybrid heeft het echt allemaal: een elektrische motor voor dagelijkse ritjes en een brandstofmotor voor al je avonturen. Op pad met je familie en vrienden en de nodige bagage? Laad maar in, de Leon kan het makkelijk aan. Meer kun je niet uit je rit halen.

Wat is een Plug-in e-Hybrid?

Elektrisch. Benzine. Meer power.

De nieuwe SEAT Leon Plug-in e-Hybrid is meer dan een standaard hybride auto. De eerste kilometers van je rit rijd je op de elektrische motor, die automatisch bijlaadt als je regeneratief remt. Daarna schakelt je Leon over naar de benzinemotor. Wil je je auto thuis of onderweg opladen? Dat kan gewoon door 'm in je thuislader of een andere elektrische oplaadpaal te pluggen.

Elektrisch rijden
De voordelen

Een nieuwe manier om op te laden

Haal alles uit je range. De Plug-in e-Hybrid zorgt ervoor dat je je totale actieradius optimaal benut door de flexibele oplaadmogelijkheden. Want je laadt je auto niet alleen op met een kabel of thuislader, maar ook door regeneratief te remmen. Tot 60 km* rijd je emissievrij en bespaar je ook nog geld tijdens je dagelijkse ritje naar werk.

 

Motorisering

Het beste van twee motoren in één auto.
De SEAT Leon plug-in e-Hybrid combineert een 85 kW elektrische motor met een 1.4 liter TSI motor. Met een totaal van 150 kW ben jij de linkerbaan de baas.

 

Actieradius

Waar wil je heen? De SEAT Plug-in e-Hybrid kent geen grenzen. Met de elektrische motor rijdt je zo'n 60 km* volledig emissievrij. Niet ver genoeg? Geen zorgen. Schakel over op de brandstofmotor en rijd tot 800 km.

 

Automatisch opladen

Hoe vaker je stopt, hoe verder je komt. Als je remt, laadt de elektrische motor namelijk op doordat je energie terugwint. Een makkelijke manier om nét dat beetje extra uit je range te halen.

Opladen

Geef je dag een boost

Klaar om op te laden? Thuis, onderweg of op werk je nieuwe SEAT Leon e-Hybrid inpluggen gaat snel en makkelijk.

Alles weten over de nieuwe SEAT Leon?

Leer de Leon nóg beter kennen. Van de prestaties en verbruik tot elke hoek van de kofferbak.

Check de specificaties