Elektrische modellen

Een SEAT voor iedereen

Elektrische SEAT modellen

Maakt elektrisch rijden dynamisch

Elektrisch rijden moet naast zuinig en innovatief, vooral ook leuk zijn. Rijplezier, comfort en kracht zijn onmisbaar in elke SEAT - en dus ook in de elektrische. Maak kennis met de Mii electric, el-Born en Tarraco FR PHEV, die laten zien dat elektrisch rijden allesbehalve saai is.

Model van nu: Mii Electric

De Mii electric combineert het vlotte karakter van de Mii met vernieuwende technieken van elektrisch rijden. Het resultaat? Een krachtige stadsauto met een verrassend grote actieradius van 260 km*.

 

Bekijk de Mii Electric

SEAT Mii Electric
Mii Electric

Model van de toekomst: el-Born

Als eerste SEAT op het MEB-platform is de el-Born het toppunt van ruimte en kracht. Met een ruim bereik van 420 kilometer, 204 pk aan kracht en verschillende slimme features laat de el-Born zien hoe elektrisch rijden er volgens SEAT moet zijn.


Lees meer

SEAT El Born
SEAT El Born
SEAT El Born

Model van de toekomst: Tarraco FR PHEV

De Tarraco ken je als onze indrukwekkende en luxe SUV met veel slimme features. Tel daar een hybridetechnologie bij op, en de Tarraco FR PHEV is het resultaat.


Lees meer

SEAT Tarraco PHEV FR
SEAT Tarraco PHEV FR
Tarraco PHEV

Meer weten over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over elektrisch rijden, zoals hoelang je accu meegaat, hoe het onderhoud van een elektrische auto eruit ziet of wat nu eigenlijk de kosten van elektrisch rijden zijn? Wij vertellen je er graag meer over! 

Als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de Elektrisch Rijden-nieuwsbrief en mis niks.

Ontdek nu

Ontdek nu alles over de Mii electric.

Dealer zoeken

Jouw dealer kan je als geen ander vertellen welk onderhoud je auto nodig heeft, en wanneer.