Elektrische modellen

Een SEAT voor iedereen

Maakt elektrisch rijden dynamisch

Elektrisch rijden moet naast zuinig en innovatief, vooral ook leuk zijn. Rijplezier, comfort en kracht zijn onmisbaar in elke SEAT - en dus ook in de elektrische. Maak kennis met de Mii electric, Leon Plug-in Hybrid en Tarraco FR PHEV, die laten zien dat elektrisch rijden allesbehalve saai is.
Model van nu:

Mii Electric

De Mii electric combineert het vlotte karakter van de Mii met vernieuwende technieken van elektrisch rijden. Het resultaat? Een krachtige stadsauto met een verrassend grote actieradius van 260 km*.

Bekijk de Mii Electric

SEAT Mii Electric
Mii Electric
Model van nu:

Leon FR PHEV

De nieuwe SEAT Leon FR PHEV is meer dan een standaard hybride auto. Rij tot 60 kilometer op de elektrische motor, bespaar fors op je verbruikskosten en laad automatisch bij als je regeneratief remt. Daarnaast ziet 'ie het er ook nog eens gaaf uit, dankzij de sportieve FR uitrusting.

Bekijk de Leon FR PHEV

Model van nu:

Leon Sportstourer FR PHEV

De Leon Sportstourer FR PHEV heeft het echt allemaal: een elektrische motor voor dagelijkse ritjes, een brandstofmotor voor al je avonturen en genoeg ruimte. Op pad met je familie en vrienden en de nodige bagage? Laad maar in, de Leon Sportstourer kan het makkelijk aan.

Bekijk de Leon Sportstourer PHEV

Model van de toekomst:

Tarraco FR Plug-in Hybrid

De Tarraco ken je als onze indrukwekkende en luxe SUV met veel slimme features. Tel daar een hybridetechnologie bij op, en de Tarraco FR PHEV is het resultaat.

Bekijk de Tarraco FR PHEV

SEAT Tarraco PHEV FR
SEAT Tarraco PHEV FR
Tarraco PHEV

Meer weten over elektrisch rijden?

Wil je meer weten over elektrisch rijden, zoals hoelang je accu meegaat, hoe het onderhoud van een elektrische auto eruit ziet of wat nu eigenlijk de kosten van elektrisch rijden zijn? Wij vertellen je er graag meer over! 

Als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de Elektrisch Rijden-nieuwsbrief en mis niks.

Ontdek nu

Ontdek nu alles over de Mii electric.

Dealer zoeken

Jouw dealer kan je als geen ander vertellen welk onderhoud je auto nodig heeft, en wanneer.