Leusden,
29
mei
2019
|
17:09
Europe/Amsterdam

SEAT en Primavera Sound: podium voor maximale muziekbeleving

SEAT en Primavera Sound: podium voor maximale muziekbeleving

  • SEAT opnieuw strategisch partner van internationaal cultuurfestival
  • SEAT Stage podium voor o.a. Miley Cyrus en Carly Rae Jepsen
  • SEAT Village Stage voegt 13 hiphopartiesten aan het programma toe
  • Van Primavera Sound tot Lollapalooza

SEAT is voor het derde opeenvolgende jaar partner van Primavera Sound, één van de meest aansprekende muziekfestivals ter wereld waar dit jaar meer dan 220.000 bezoekers worden verwacht. Tot de internationale line-up aan artiesten in Barcelona behoren dit jaar onder meer Miley Cyrus en Carly Rae Jepsen, en diverse internationaal vermaarde DJ’s en hiphop acts.

Primavera Sound is een van de belangrijkste festivals ter wereld en heeft zijn roots in Barcelona. De samenwerking tussen SEAT en Primavera Sound omvat diverse activiteiten. Zo is SEAT van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 1 juni prominent aanwezig met het nieuwe digitale en audiovisuele platform Radio Primavera Sound en biedt de SEAT Village Stage een line-up van nationale en internationale artiesten. Waar hetSEAT Village vorig jaar een aan zee gelegen locatie met dj-sessies bood, voegt SEAT dit jaar een gevarieerde selectie van 13 hiphop acts toe aan het festivalprogramma. Zo zijn er onder andere optredens van Little Simz, Mucho Muchacho, Junglepussy en Kaidy Cain. Daarnaast wordt het podium tot laat in de avond gevuld met drie dj's van mythische indiebands: Jarvis Cocker (Pulp), Tim Burgess (The Charlatans) en Richard Colburn (Belle & Sebastian).

Radio Primavera Sound

Het nieuwe digitale en audiovisuele radioplatform Radio Primavera Sound biedt on-demand muziek en een culturele programmering via streaming, 24/7, 365 dagen per jaar. Tijdens de editie van dit jaar verhuizen Radio Primavera Sound en SEAT de opnamestudio's naar het hart van het festival om een ​​speciale Primavera Sound-show te broadcasten met interviews en de nieuwste nummers. Luisteraars kunnen op het programma afstemmen via een mobiele app, die nu beschikbaar is voor iOS en binnenkort voor Android, of via de website https://www.primaverasound.com/radio.

Omdat SEAT en mobiliteit nu eenmaal onlosmakelijk aan elkaar zijn gelinkt, verzorgt het merk voor het publiek wederom een shuttleservice op het festivalterrein. Zo zorgt SEAT er met twee busroutes voor dat bezoekers naar de vier belangrijke knooppunten kunnen reizen, waaronder Primavera Bits en het hoofdpodium, dat ook wordt gesponsord door SEAT. Ook is er weer een gratis shuttledienst tussen het festivalterrein en het centrum van Barcelona.

Van Primavera Sound tot Lollapalooza

Jaar na jaar bevestigt SEAT zijn engagement voor muziek en street art door zijn partnerships met 's werelds toonaangevende internationale festivals. SEAT werkt ook samen met de stedelijke festivals Lollapalooza in Parijs en Berlijn, en Wireless Germany. Deze events worden erkend als de ideale platforms voor het delen van passie voor muziek en street art en het jeugdige elan van SEAT.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.