SEAT Onderhoudsboekje

Waarvoor dient het onderhoudsboekje?

Het onderhoudsboekje is niet alleen handig voor jou, maar ook voor je dealer. Bij aanschaf van elke SEAT krijg je een boekje. Hierin wordt bijgehouden welk onderhoud er is verricht, en ook door wie. Bij elke onderhoudsbeurt zal je SEAT-dealer aftekenen wat er is gedaan en wanneer dit is gedaan. Zo kan je ook makkelijk zien welke onderdelen binnenkort aan vervanging of onderhoud toe zijn en welke niet.

Toegevoegde waarde

Duidelijk bewijs. Door het onderhoudsboekje heb je altijd bewijs van het onderhoud aan en de staat van je auto. Hierdoor hoef je nooit meer lang te zoeken als je je af vraagt of iets nou wel of niet is gebeurd.

Inzichtelijk. Als je onderhoudsboekje goed bijgehouden is, is het voor alle betrokkenen duidelijk welk onderhoud gepleegd is en wat nog moet gebeuren. Wel zo makkelijk!

Altijd bij de hand. Door het onderhoudsboekje goed op te bergen, bijvoorbeeld in het dashboardkastje, heb je het altijd bij de hand en kom je nooit voor een verrassing te staan.

Restwaarde. Door het SEAT onderhoudsboekje altijd goed bij te houden is het voor potentiele kopers duidelijk dat de auto altijd goed onderhouden is door erkende instanties. Dit zal de restwaarde van je auto alleen maar ten goede komen, mocht je je auto ooit willen verkopen.

Alles op een rijtje

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Een SEAT-werkplaats in de buurt

We helpen je graag

Heb je vragen? Neem dan contact op met de SEAT-dealer bij jou in de buurt. Onze dealers staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.