Airco onderhoud

Een frisse en gezonde lucht in jouw SEAT

Airco onderhoudsbeurt met airco geurbehandeling 

Door heel kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Om problemen en dure reparaties te voorkomen, adviseren wij eens in de drie jaar een Airco onderhoudsbeurt uit te voeren.

 

Zo ziet Airco onderhoud eruit

We checken je airco van top tot teen en vullen het aircosysteem weer opnieuw volgens de specificaties af. Daarnaast voegen we een speciale fluor toe, waarmee we een eventuele lekkage later makkelijk kunnen achterhalen. Ook niet onbelangrijk: de geurbehandeling is inbegrepen, zodat jouw SEAT weer lekker fris ruikt.

Reparatie van lekkages en andere mankementen zijn niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Maar maak je geen zorgen over onverwachte kosten: we voeren reparaties alleen uit na jouw goedkeuring.

Tip: Laat bij Airco onderhoud ook je interieurfilter vervangen. Zo weet je zeker dat de binnenkomende lucht optimaal gefilterd wordt en lekker fris ruikt.Check hier de kosten voor jouw SEAT en plan een afspraak in
Plan direct in

Deze afspraak duurt gemiddeld: 1 uur

SEAT Service Mobiel

De voordelen van SEAT Service

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit

  • Meer informatie..

Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Een SEAT-werkplaats in de buurt

Vind een werkplaats
Bezoek een SEAT showroom