Leusden,
08
juni
2020
|
10:13
Europe/Amsterdam

Ateca 2020: SEAT’s succesverhaal krijgt een vervolg

Ateca 2020: SEAT’s succesverhaal krijgt een vervolg

download
  • Frisse looks en interieur-upgrade dankzij evolutie in design 
  • Volledig connected gebruikerservaring, nieuw niveau aan comfort en veiligheid
  • Vernieuwd motorengamma voor meer efficiency en verbeterde prestaties
  • Onthulling vernieuwde SEAT Ateca op 15 juni

SEAT introduceert volgende week een vernieuwde versie van de succesvolle Ateca. De ‘Ateca 2020’ heeft de ijzersterke eigenschappen van een compacte SUV behouden, en combineert die nu met een opgefrist nieuw design en interieur. Bovendien biedt hij een volledig connected gebruikerservaring, een nog hoger niveau aan comfort en veiligheid, en een verder verbeterde efficiency.

Sinds zijn introductie in 2016 verkocht SEAT meer dan 300.000 exemplaren van de Ateca, een meer dan indrukwekkende prestatie. Dankzij de restyling is de aantrekkingskracht die de compacte SUV op kopers uitoefent, nu nog groter geworden.

Op 15 juni aanstaande trekt SEAT het doek van de vernieuwde Ateca.

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws over de vernieuwde SEAT Ateca? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.