Leusden,
31
januari
2023
|
09:43
Europe/Amsterdam

Autobedrijf Van Mossel uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het Jaar 2023’

  • Van den Brug: ‘Sales Dealer van het Jaar 2023’ dankzij top verkoopprestaties
  • Pon Dealer onderscheiden met titel Service Dealer van het Jaar 2023’
  • Award voor ‘Marketingactie van het Jaar 2022’ naar Vallei Auto Groep
Samenvatting

Autobedrijf Van Mossel is uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het Jaar 2023’. Dankzij uitstekende prestaties op het gebied van onder meer sales, marketing, service en klanttevredenheid werd het Brabantse autobedrijf door de SEAT-importeur gekroond tot SEAT Dealer van het Jaar 2023. Ook Van den Brug, Pon Dealer en Vallei Auto Groep vielen in de prijzen, in een jubileumjaar waarin SEAT veertig jaar op de Nederlandse markt actief is. De uitreiking van de awards vond recent plaats tijdens het jubileumfeest van SEAT, in TivoliVredenburg in Utrecht.

Als onderdeel van de jaarlijkse SEAT Dealer van het Jaar-competitie worden alle SEAT-dealers door de Nederlandse importeur beoordeeld op hun prestaties als officieel SEAT-dealerbedrijf. Concreet kunnen er bij de competitie punten worden gescoord in drie hoofddisciplines – Sales, Service en Marketing. SEAT Nederland beoordeelt zijn dealers uiteraard op veel meer onderdelen, zoals verkoopactiviteiten, klantloyaliteit, connectiviteit en de performance in de werkplaats.

Autobedrijf Van Mossel: Dealer van het Jaar

Autobedrijf Van Mossel scoorde afgelopen jaar op alle onderdelen uitstekend en was overall de best presterende SEAT-dealer van het land. Daarmee won het autobedrijf de felbegeerde titel SEAT Dealer van het Jaar 2023.

Van den Brug: Sales Dealer van het Jaar

En er vielen meer SEAT-dealers in de prijzen. Vanwege uitstekende prestaties op het gebied van klantentevredenheid en topprestaties qua verkopen werd Van den Brug uitgeroepen tot Sales Dealer van het jaar 2023. 

Pon Dealer: Service Dealer van het Jaar

Pon Dealer ontving de prestigieuze Service Dealer van het Jaar 2023-award vanwege het zeer hoge serviceniveau dat het bedrijf aan de dag legt. Pon Dealer wist namelijk niet alleen fors meer SEAT-klanten naar de werkplaats te trekken, maar biedt hen bovendien ook service van hoge kwaliteit, wat tot uiting kwam in een zeer hoge tevredenheidsscore van klanten.

Marketingactie van het Jaar: Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep onderscheidde zich afgelopen jaar in positieve zin vanwege haar marketingactiviteiten en werd daarvoor beloond met de titel Marketingactie van het Jaar 2022. 

Het dealerbedrijf ontving de award vanwege de creativiteit vanuit de strategie ‘Beat the Expected’. Vallei Auto Groep ging een samenwerking aan met het Festival Heideweken en bedacht daar een winactie omheen, die zorgde voor lokale awareness voor het merk SEAT en de modellen, meer en nieuw bereik en interactie met de doelgroep, zowel on- als offline.

“Met recht een Dealer van het Jaar”

“Autobedrijf Van Mossel heeft het afgelopen jaar als team een prachtige prestatie neergezet op alle fronten van het dealerbedrijf. Niet alleen qua verkopen heeft Van Mossel zich in de picture gespeeld, ook de prestaties op het gebied van aftersales, service, klanttevredenheid en -loyaliteit zijn meer dan prijzenswaardig. Met recht een Dealer van het Jaar!”, aldus Michiel Cuppen, adjunct-directeur SEAT Nederland. 
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.