05
december
2013
|
14:40
Europe/Amsterdam

De SinT is in het land – het heerlijk avondje is gekomen!

SEAT maakt zich op voor een stormachtige pakjesavond, want de SinT is in het land. Vanuit Spanje heeft de SinT de lange tocht naar Nederland volbracht en dat vroeg op 30 november om een grootse intocht. Inmiddels hebben de eerste ST-rijders hun cadeau al uit mogen pakken.



Velen hebben er het hele jaar naar uitgekeken, maar eindelijk is de SinT gearriveerd en is het heerlijk avondje daar. Het hele jaar wordt er al volop gesproken over het SinTerklaas-feest, en SEAT zorgt ervoor dat de decembermaand als vanouds feestelijk de boeken in gaat.



Geheel in traditie heeft de SinT in zijn 587 tot 1.470 liter grote pakjesruimte prachtcadeaus en presentjes meegenomen. Uiteenlopend van 14% bijtelling voor zakelijke rijders en standaard 4 jaar garantie tot aantrekkelijke First Editions en Business-versies. Bovendien strooien SinT’s Pieten er dit jaar lustig op los met snoepgoed als ACC adaptieve cruise controle met Front Assist, SEAT Drive Profile en DCC, Vermoeidheidsdetectie, Groot-licht Assistent en een Rijbaan-assistent. Dat wordt dus smullen deze decembermaand.