12
januari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

SEAT brengt stijlvolle Aerodynamic Kit voor Ibiza uit

De sportiviteit die zo kenmerkend is voor het merk SEAT komt maximaal tot uiting in de nieuwe Ibiza. De voor- en achterzijde zien er agressief uit dankzij de scherpe lijnen, de fraaie, scherpgevormde lichtunits en de laag geplaatste radiator/grille aan de voorzijde. Ook de oplopende flanklijn boven de achterste wielkasten is kenmerkend voor de sportieve uitstraling van zowel de Ibiza 5-deurs als de Ibiza 3-deurs SC en verleent de achterzijde een krachtige uitstraling.


 

Aerodynamic Kit voor extra sportieve uitstraling

Er blijven echter altijd liefhebbers voor wie een sportief design niet ver genoeg kan gaan. Daarom heeft SEAT in Nederland enige tijd geleden een uitgebreide reeks stylingaccessoires geïntroduceerd, die voor een deel in samenwerking met SEAT Sport, de raceafdeling van SEAT, is ontwikkeld. Op basis van deze nieuwe accessoirelijn heeft SEAT nu een stijlvolle Aerodynamic Kit uitgebracht die de sportieve uitstraling van de Ibiza nog verder versterkt.

 

De Aerodynamic Kit voor de SEATs Ibiza 5-deurs en 3-deurs SC bestaat uit:


  • Een voorbumperspoiler

  • Een achterbumperspoiler

  • Een dakspoiler

  • Side skirts

  • Een centrale Sportuitlaat


De Aerodynamic Kit is leverbaar voor alle uitvoeringen van de Ibiza 5-deurs en 3-deurs SC, met uitzondering van de Cupra. Het pakket wordt achteraf in Nederland door de SEAT-dealer gemonteerd en is daardoor zowel voor geheel nieuwe als voor jonggebruikte Ibiza’s te bestellen. De prijs van de complete Aerodynamic Kit inclusief spuiten en montage bedraagt € 2.995,-.


 

SEAT Styling Plan

Uiteraard kan het voorkomen dat kopers van een nieuwe SEAT Ibiza na aanschaf van de auto geen budget meer over hebben voor stijlvolle accessoires. Daarom biedt SEAT de mogelijkheid om de Aerodynamic Kit tegen aantrekkelijke maandtarieven te financieren via het SEAT Styling Plan. Dat kan gemakkelijk en snel via de SEAT-dealer worden geregeld, die de financiering helemaal afstemt op de wensen van iedere individuele SEAT-rijder. Die weet dankzij het overzichtelijke SEAT Styling Plan precies waar hij maandelijks aan toe is, zonder achteraf voor onverwachte verrassingen te komen staan. Bovendien biedt het SEAT Styling Plan tal van flexibele mogelijkheden, zoals het tussentijds aanschaffen van aanvullende accessoires of versneld aflossen.

 

De Aerodynamic Kit voor de SEAT Ibiza is via het SEAT Styling Plan leverbaar voor € 51,77 euro per maand op basis van een looptijd van 63 maanden. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een kortere looptijd te kiezen, waarop de maandelijkse tarieven worden aangepast.