Leusden,
04
februari
2014
|
12:00
Europe/Amsterdam

SEAT lanceert Mii by MANGO-ontwerpwedstrijd

Recent gaf SEAT de eerste details prijs van de stijlvolle Mii by MANGO en vorige week werd het model door SEAT en MANGO op feestelijke wijze onthuld tijdens de 080 Barcelona Fashion Show. Naast tal van exclusieve uitrustingsfeatures kunnen de eerste 1.000 kopers van deze Mii by MANGO – die nog vóór de zomer leverbaar wordt – rekenen op drie speciale features: een paraplu, een handtas en een speciale tassenset die als onderdeel van de designwedstrijd nog ontworpen moet worden. 

Creativiteit en originaliteit

Dat laatste gaat nu gebeuren via een online designcompetitie op de Facebook-pagina’s van SEAT en MANGO, waarbij deelnemers de opdracht krijgen om op basis van het thema ‘an urban car for an urban girl’ een trendy tas voor gebruik in de Mii te ontwerpen (bijvoorbeeld voor het meenemen van een paar pumps of sneakers) evenals een make-up tasje. Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele internationale jury en deelnemers maken kans op een fantastische hoofdprijs: een SEAT Mii by MANGO.

Inspirerende video’s ‘by Sophie’

Mii by MANGO-ambassadrice Sophie Polkamp heeft deze week in Nederland het startschot gegeven voor de SEAT Mii by MANGO-ontwerpwedstrijd. Zelf neemt Sophie ook deel aan de contest en haar vorderingen zijn te volgen via drie inspirerende video’s. In de eerste, die hier al te bekijken is, reist Sophie af naar de 080 Barcelona Fashion Show om inspiratie op te doen voor haar ontwerpen. Ze bezoekt diverse bekende modewinkels in Barcelona, zit ‘first row’ op de MANGO-catwalk, woont de onthulling van de Mii by MANGO bij en maakt kennis met de designers van SEAT.

In de volgende video onderzoekt Sophie vervolgens wat de actuele modetrends zijn, bepaalt ze de kleur en print voor haar ontwerpen, en neemt ze uiteindelijk zelf deel aan de contest.