Leusden,
19
juni
2017
|
18:55
Europe/Amsterdam

SEAT Live Studio: de showroom on demand

  • Iedere dag live productpresentaties; nieuwe Ibiza staat nu centraal
  • In de uitzending vragen stellen via de livechat – direct antwoord
  • Perfecte voorbereiding op een bezoek aan de fysieke showroom

Vanaf vandaag is de SEAT Live Studio in de lucht, een livestream, die te bereiken is via www.seat.nl/livestudio. SEAT Live Studio zorgt voor een showroomervaring on demand. Er worden nieuwe modellen gepresenteerd en het is mogelijk om in de uitzending vragen te stellen aan de presentator. De uitzendingen vinden zeven dagen per week tussen 19.00-22.00 uur plaats.

Met de SEAT Live Studio komt de SEAT-showroom als het ware naar de klanten toe. Deze livestream is overal te volgen. Elke avond om 19.00 uur starten de uitzendingen van de SEAT Live Studio. In een typische SEAT-omgeving laat de presentator de nieuwste modellen zien, zoals nu de kersverse SEAT Ibiza. Dit model debuteert in de SEAT Live Studio nog voordat hij bij de Nederlandse dealers te zien is. In de uitzendingen wordt (letterlijk) ingezoomd op elk detail van de auto.

Live vragen stellen – en antwoord krijgen
Het unieke van de SEAT Live Studio is dat elke kijker live vragen kan stellen via de chatfunctie. De presentator, die elke SEAT tot in de puntjes kent, geeft daarop direct antwoord. Als de vraag over het interieur van de auto gaat, zorgt de cameracrew voor extra verduidelijking door bijvoorbeeld het dashboard en het meubilair in beeld te brengen. Uiteraard kan de presentator ook diverse functies live laten zien, zoals de koppeling van de smartphone met de auto. Zo biedt de SEAT Live Studio een interactieve ervaring die vergelijkbaar is met een bezoek aan een echte showroom. De (potentiële) klant hoeft er de deur echter niet voor uit.

Nog beter voorbereid
Door niet alleen producten te presenteren, maar ook antwoord te geven op gerichte vragen, stelt de SEAT Live Studio (potentiële) klanten in staat om zich perfect voor te bereiden op een bezoek aan een fysieke showroom. Samen met de verkoopadviseur is het dan mogelijk om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

De SEAT Live Studio is de komende zes maanden zeven dagen per week live van 19.00-22.00 uur. In eerste instantie staat de nieuwe SEAT Ibiza daarbij centraal. De studio biedt echter ruimte voor een tweede auto en daarmee voor een extra livestream. Zo wordt het mogelijk om ook andere modellen van SEATs grote modellenoffensief onder de aandacht te brengen.