Leusden,
11
januari
2024
|
14:27
Europe/Amsterdam

SEAT: sportieve kwaliteit, altijd tegen een scherpe prijs

SEAT: sportieve kwaliteit, altijd tegen een scherpe prijs

  • Nog meer SEAT voor je geld: kwaliteit, rijke uitrusting, sportief rijplezier én een scherpe vanafprijs
  • SEAT nog aantrekkelijker dankzij € 2.000 inruilpremie op alle modellen
  • Gunstige private lease-tarieven vanaf € 319** per maand
  • Lagere netto bijtelling voor zakelijke rijders

SEAT zet een tandje bij in 2024. Het Spaanse merk scherpt de prijzen nog verder aan en biedt met ingang van het nieuwe jaar een ongekend sterke combinatie van kwaliteit, een rijke uitrusting en sportief rijplezier tegen extra scherpe vanafprijzen op alle modellen. Daarnaast is SEAT al jarenlang een succes in private lease en maakt het merk de maandtarieven voor de Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker. Voor zakelijke rijders is SEAT al bereikbaar vanaf € 143*** netto bijtelling per maand (op de Ibiza). En daar blijft het niet bij: met inruilpremies van € 2.000 biedt SEAT nu de beste value for money

Met een design dat Spaanse flair uitstraalt en een rijke standaarduitrusting spreekt SEAT al jarenlang een sterke fanbase van (jeugdige) autokopers aan. Die pluspunten combineert SEAT met betrouwbare technologie uit de Volkswagen Groep en sportief rijplezier waarin nadrukkelijk het Spaanse temperament van SEAT verweven zit.

Nog meer SEAT voor je geld

Met een aanscherping van de prijzen krijgen autokopers in 2024 nog meer SEAT voor hun geld. Zo is de Ibiza inclusief de inruilpremie van € 2.000 al te rijden vanaf € 19.990* en de Arona al vanaf € 22.990*. Natuurlijk zijn de twee compacte modellen ook te private leasen tegen zeer scherpe maandtarieven, waarbij met uitzondering van de brandstof álles is inbegrepen. Zorgeloos rijplezier start voor de Ibiza al vanaf € 319** per maand en voor de Arona vanaf € 399** per maand. Voor zakelijke rijders zijn de twee SEAT-modellen al even interessant, met netto bijtellingstarieven vanaf respectievelijk € 143*** en € 163*** per maand.

SEAT Leon: nog nooit zo voordelig

De Leon gaat nog een stap verder en kent een forse prijsverlaging op alle uitvoeringen. Daardoor zijn de SEAT Leon en de extra ruime Leon Sportstourer nu aantrekkelijker dan ooit. De populaire middenklassers vallen op met een fraai design en een complete uitrusting. Bovendien is de Leon ook leverbaar met een krachtige en efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. Zakelijke rijders hebben vanaf € 195*** netto bijtelling per maand al een Leon voor de deur staan. 

Gratis DSG op Ateca

De stoere Ateca SUV onderscheidt zich door zijn hoge zit, het riante ruimteaanbod, de complete standaarduitrusting, een prettig rijgedrag en pure kwaliteit. Een groot deel van de Ateca-kopers kiest daarbij bovendien voor het comfort van de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling. Deze DSG-automaat ter waarde van € 3.600 wordt vanaf nu zonder meerprijs geleverd. Ten opzichte van 2023 loopt het voordeel daarmee op tot liefst € 5.200. Zakelijk is de Ateca al te rijden vanaf € 224*** netto bijtelling per maand.

Ook de grote SUV Tarraco was nog niet eerder zo scherp geprijsd. De krachtige en efficiënte Tarraco PHEV profiteert eveneens van een prijsverlaging. Hij is er nu al vanaf € 46.990*. De scherpe prijzen vertalen zich tevens in gunstige bijtellingsbedragen - vanaf € 278*** per maand - die zakelijke rijders ook in financieel opzicht de ruimte geven.

Alle SEAT-modellen staan voor zeer aantrekkelijke prijzen in hun klasse en zijn dankzij de korte levertijden snel te rijden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.

** SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 36,97%.