Leusden,
04
februari
2021
|
15:02
Europe/Amsterdam

Van den Udenhout Den Bosch/Veldhoven beste SEAT-dealer van Nederland

Van den Udenhout Den Bosch/Veldhoven beste SEAT-dealer van Nederland

  • Brabantse dealer wint Dealer van het Jaar-award door hoge score op klanttevredenheid 
  • Prestigieuze prijs voor het eerst online uitgereikt
  • Teamwork: servicegedachte leeft bij alle werknemers van Van den Udenhout
Samenvatting

Van den Udenhout in Den Bosch en Veldhoven is door SEAT Nederland uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van het jaar. Het bedrijf kreeg de prestigieuze award vanwege zeer goede prestaties op het gebied van onder meer klanttevredenheid, deskundigheid en sales. Bij de editie van dit jaar had Van den Udenhout een primeur: de ‘Best Dealer Award’ van SEAT werd voor het eerst online bekendgemaakt.

Medewerkers van Van den Udenhout ontvingen afgelopen week een oproep om aanwezig te zijn bij een virtuele meeting met SEAT Nederland. In de online sessie bracht Maarten Janssen, directeur SEAT Nederland, het nieuws dat Van den Udenhout de felbegeerde ‘Best Dealer Award’ in de wacht had gesleept. “De medewerkers Van den Udenhout hebben aangetoond dat ze onder alle omstandigheden dicht bij de klant kunnen staan,” verklaart Maarten Janssen. “Die klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met de positieve uitstraling van het bedrijf en de sterke scores op het gebied van marketing, sales en after sales heeft dat geleid tot de eervolle titel ‘Beste SEAT-dealer van het Jaar’. Van den Udenhout heeft deze prijs dik verdiend!”

Werk maken van de servicegedachte

Volgens Berry van Hooft, Business Unit Manager SEAT bij Van den Udenhout, is het winnen van de Best Dealer Award vooral het resultaat van teamwork: “Zowel in de showroom als in de werkplaats én online hebben we de juiste mensen op de juiste plaats. Iedereen binnen het bedrijf is er op gericht om klanten maximaal te ontzorgen. Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen we perfect inspringen op elke individuele wens. Iedereen binnen ons bedrijf maakt werk van die servicegedachte. Die eensgezindheid leidt ook tot een prettige werksfeer. Dát voelen klanten. Hoewel we onderdeel zijn van een grote dealergroep weten we voor onze klanten wel een authentiek warm gevoel te creëren. We zijn er trots op dat zich dat ook uitbetaalt in de vorm van deze prijs.”

Het is overigens niet de eerste maal dat de SEAT Best Dealer Award naar Den Bosch gaat. Voordat Van den Udenhout het merk SEAT onder de vleugels nam, won SEAT Noordhoek in Den Bosch de Award in de periode 2016 tot en met 2018 maar liefst drie maal op rij.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.