Einde contract

Bij het einde van het Private Leasecontract hebben we vier opties voor je.

Je Private Leasecontract loopt af

Bij het einde van het Private Leasecontract, heb je meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Ben je fan van Private Lease? Dat is mooi! Je kan dan kiezen voor een nieuw contract, of doorgaan met het huidige contract. Liever een auto aanschaffen? Ook dat kan natuurlijk. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Optie 1: Contract voortzetten

Wil jij je vertrouwde SEAT blijven rijden? Dat kan! Neem contact op met jouw SEAT dealer, die maakt een voorstel voor je op.

Optie 2: Nieuw leasecontract

Toe aan een nieuwe SEAT, maar wel met het gemak van Private Lease? Bij SEAT sluit je gemakkelijk een nieuw Private Leasecontract af.

Optie 3: De auto overnemen

Helemaal blij met jouw SEAT? Aan het einde van het Private Leasecontract kun je de auto van ons overkopen. Neem contact met ons op om een overnameprijs te bespreken.

Optie 4: Contract beëindigen

Wil je je contract liever beëindigen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon je SEAT inleveren bij het einde van jouw Private Leasecontract.

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Private Lease of vind je het prettiger om jouw vragen met een deskundige te bespreken? Onze dealers staan altijd voor je klaar.

Private Lease en BKR

Wil je meer informatie over Private Lease?

Kies hieronder het onderwerp waar je meer informatie over wilt.

Aantal kilometers per jaar
Contract afkopen
Contractduur
Diefstal
In het buitenland
Je SEAT inleveren
Je lease-auto overnemen
Onderhoud en reparatie
Praktische informatie
Shortlease
Vroegtijdig contract beeindigen