Private Lease

Het einde van je contract is in zicht

Brandbox Private lease 4

Je SEAT Private Lease contract loopt af. En nu?

Ben je gewend geraakt aan de mobiliteit die een auto je biedt? Om mobiel te blijven bieden wij je een aantal mogelijkheden.

SEAT Mii

Huidig private lease contract voortzetten

Wil jij je SEAT langer blijven private leasen? Neem dan contact op met je SEAT dealer. Je SEAT dealer maakt graag een nieuw voorstel voor je.


Maak een afspraak

SEAT Ibiza

Een nieuw private lease contract

Ruim voordat je SEAT Private Lease contract ten einde loopt sturen wij je een mail waarin we je informeren over de mogelijkheden voor het afsluiten van een nieuw SEAT Private Lease contract. Je kunt je ook nu al oriënteren op een eventuele vervolgstap. Ga snel naar de SEAT Private Leaseshop voor de actuele aanbiedingen.

Bekijk het private lease aanbod

SEAT Leon

Koop jouw SEAT

Aan het einde van het private lease contract ben je misschien wel erg close geworden met je auto, en wil je blijven rijden in je SEAT. Neem in dat geval contact op om een overnameprijs vast te stellen en eventuele financieringsmogelijkheden te bespreken.

SEAT overnemen

Private lease contract beëindigen

Zijn geen van bovenstaande mogelijkheden een optie voor jou en wil je niet meer private leasen, dan kun je uiteraard je SEAT inleveren. Het private lease contract wordt dan gewoon beëindigd. Meer weten over de facturatie aan het einde van je contract? Lees dan hier verder.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van private lease of vind je het prettiger jouw vragen face to face te bespreken, dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met de SEAT dealer. Kies je voor een nieuw private lease contract en rijd je het liefst weg in een nieuwe SEAT, dan ben je bij je eigen SEAT dealer aan het juiste adres. Hij helpt je graag verder.


Laat je bellen door de dealer